PRIZNANJE ZA USPJEH

Predsjednica uprave Saponije Dajana Mrčela poslovna žena godine po izboru udruge MBA Croatia

Tom prigodom je Dajana Mrčela istaknula da će i dalje, privatno i poslovno, promicati vrijednosti za koje se MBA Croatia zalaže

Dajana Mrčela

Nagradu za Poslovnu ženu 2021. MBA Croatia ove godine su članovi udruge i žiri dodijelili Dajani Mrčela, predsjednici uprave Saponije, za ustrajno i uspješno vođenje proizvodne tvrtke Saponia u vremenima krize te karijeru kojom se promovira sudjelovanje žena u top managementu.

Nagradu za Poslovnu ženu godine 2021. MBA Croatia, uručila joj je članica predsjedništva udruge MBA Croatia gospođa Stephanie E. Trpkov.

Tom prigodom je Dajana Mrčela istaknula da će i dalje, privatno i poslovno, promicati vrijednosti za koje se MBA Croatia zalaže a to su etičnost, integritet, odgovornost, izvrsnost i znanje.

image

Dajana Mrčela

Dajana Mrčela je na čelu Saponije, kompanije sa izuzetno dugom tradicijom i jedne od vodećih proizvođača deterdženata i sredstava za čišćenje u regiji.

Uspješni poslovni rezultati koje Saponia ostvaruje u ovim izazovnim vremenima potvrđuju da je MBA Croatia nagradio pravu osobu te dodijeljenim priznanjem iskazao povjerenje Dajani Mrčela, dajući joj poticaj da i u buduće svojim radom doprinosi tvrtki i poslovnoj zajednici.

image

Dajana Mrčela

Krajem svake godine, članovi udruge MBA Croatia i žiri odabiru i nagrađuju stručnjake koji su najviše pridonijeli promicanju vrijednosti za koje se MBA Croatia zalaže.

image

Dajana Mrčela

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 17:25