GOSPODIN SAVRŠENI

Popularni reality show na Hvaru: Evo kada će biti emitirana epizoda ‘Bachelora‘ snimljena u hotelu Amfori

Otok Hvar je odavno imao svoje mjesto na svjetskoj filmskoj sceni i prepoznato je mjesto za snimanje filmova i serija

Hotel Amfora

Prošlo ljeto je u gradu Hvaru i u hotelu Amfora snimljen američki reality show, jedan od najpopularnijih globalnih reality showova svih vremena. Riječ je o showu The Bachelor koji je osvojio više od trideset zemalja diljem svijeta, odnosno 'Gospodin Savršeni', kako je god nas preveden. Epizoda snimljena na Hvaru odnosno u hotelu Amfori bit će emitirana u ponedjeljak, 14. veljače, na programu popularne američke televizijske kuće ABC. Prikazat će se otok Hvar koji je proglašen najboljim otokom u Europi po uglednom časopisu Condé Nast Traveler, a hotel Amfora domaćin je reality zvijezdama punih tjedan dana.

Otok Hvar je odavno imao svoje mjesto na svjetskoj filmskoj sceni i prepoznato je mjesto za snimanje filmova i serija.

U nekoliko zadnjih godina filmski turizam postao je novi trend putovanja mnogih turista koji se žele slikati ili obići lokacije njihovih omiljenih filmova ili serija.

- Otok Hvar je već prije nekih pedesetak godina prepoznat kao svjetska filmska lokacija, kada se snimao dugometražni film 'Dubina' od poznatog američkog redatelja Orsona Wellesa. Snimljen je i Odisej, o najpoznatijem istraživaču podmorja, Jacques Cousteau. Velik se dio snimanja filma odvijao na lokacijama u gradu Hvaru, Jelsi, Stari Gradu te Paklenim otocima. Prije nekoliko godina na Hvaru snimljena je reklama i za Jean Paul Gaultiera, koja uključuje prekrasne prizore sa šljunčane plaže Dubovica te popularne hvarske šetnice u centru grada Hvara - priopćili su iz Sunčanog Hvara.

Od realityja se snimao američki show 'WAGS Miami – žene američkih sportaša'. Snimanje se odvijalo po cijelom otoku te u hotelima Amfora i Adriana. Reality se prikazivao na E! Entertainment, koji je dio NBC Universala. Ujedno se i snimio britanski reality show 'Made in Chelsea', koji je uključivao razne otočne lokacije i služio je kao izvrsna promocija koja je privukla mlade Britance u ovu poželjnu destinaciju. U rujnu prošle godine ujedno je snimljena popularna Netflixova kulinarska serija 'Somebody Feed Phil'. Snimanje se odvijalo na lokacijama u hotelu Palace Elisabeth i u gradu Hvaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:43