split

Otvaranjem nove poslovnice Tokić došao do 12, 5 milijuna eura investicija ove godine

Ovo je drugi po veličini objekt tvrtke Tokić u Hrvatskoj. Odmah iza središnjeg logističkog centra u Sesvetama
tokić 3

Na splitskom TTTS-u tvrtka Tokić je otvorila potpuno novu i dosad najveću poslovnicu u Splitu s velikim prodajnim i skladišnim dijelom. Poslovnica se proteže na 2250 metara četvornih i u njoj se nalazi preko 40.000 artikala. Posao je dobilo 18 zaposlenika. Prodajni dio prostire se na 300 metara četvornih. Ovo je drugi po veličini objekt tvrtke Tokić u Hrvatskoj. Odmah iza središnjeg logističkog centra u Sesvetama.

Nova splitska poslovnica omogućit će dostupnost proizvoda najviše kvalitete u kategoriji osobnih vozila, ali i nikad bogatijeg gospodarskog programa, moto programa, te rastućeg programa nautike, koji će upravo u Splitu imati poseban naglasak. Tu je i široka ponuda s kojom Tokić zaokružuje sve potrebe kako privatnih tako i poslovnih kupaca.

“Kada kupac iz bilo kojeg segmenta bilo da se radi o segmentu osobnih, bilo segmentu gospodarskih vozila ili segmentu nautike uđe u naš prodajni centara on može tu naći sve što traži. Nigdje u Dalmaciji new možete naići na ovakvu ponudu guma. Sve je napravljeno da stanovnici ovog područja imaju potpunu i kvalitetnu uslugu. Ove godine smo otvorili ovaj prostor u Split, u Bjelovaru, dva velika prodajna mjesta u Zagrebu, prodajno mjesto u Kranju, Ljubljani. Ove godine smo investirali oko 12,5 milijuna eura“, istaknuo je Ivan Gadže, predsjednik Uprave tvrtke Tokić iz Sesveta koji dodaje da je posebno zadovoljan kvalitetom i motivacijom zaposlenika koje su pronašli.

image
tokić 6

Svečanom otvorenju poslovnice nazočilo je oko 200 uzvanika, partnera i poslovnih gostiju, a Tokić je nastavio tradiciju blagoslova poslovnice te donacijama lokalnoj zajednice; Dječjem domu Maestral u Splitu te Obrtno tehničkoj školi Split.

“Split je s našom novom poslovnicom dobio do sada najveći prodajni centar autodijelova, ali i reprezentativni ogledni primjerak poslovnice od koje će profitirati čitava Dalmacija. Na strateški odabranoj lokaciji nova poslovnica preuzima i ulogu regionalnog distributivnog centra s čak sedam dostavnih vozila koja će partnerima dostavljati dijelove svaka dva sata. Riječ je o prvoj ovako uređenoj poslovnici u Splitu, a projektirali smo ju s ciljem da partneri i kupci u tom izložbenom prostoru odmah mogu sagledati širinu asortimana, s naglaskom na gume, alate i servisnu opremu. Otvorenjem jedne od najmodernijih trgovina u Hrvatskoj zaokružili smo prvi dio ovogodišnjeg preslagivanja i jačanja tržišne pozicije grupe u dalmatinskoj regiji. Naš novi centar u Splitu nije samo maloprodaja, već su važna logistička poluga za čitavu servisnu uslugu Dalmacije, kao i tvrtku Bartog. Nema nikakve sumnje da će naši poslovni partneri i svi kupci od Zadra do Dubrovnika vrlo brzo moći iskoristiti sve pogodnosti suradnje s Tokić grupom“, izjavio je Ivan Šantorić, član uprave Tokića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 14:02