INSPIRACIJA OSTALIMA

Omiljeni lanac za namještaj nagradio radnike: U predgrađu Splita svaki zaposlenik dobio 3.600 eura!

Ponovno su na prestižnoj Forbes listi najboljih poslodavaca

JYSK zaposlenici

JYSK, skandinavski lanac trgovina za namještaj i uređenje doma, ponovno je potvrdio status jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj i nagradio svoje zaposlenike značajnim bonusima. Tvrtka je tijekom prošle financijske godine ukupno isplatila više od 780.000 eura u bonusima. Zbog toga ne čudi i vijest da se JYSK ponovno našao na prestižnoj Forbes listi najboljih poslodavaca, javljaju iz kompanije.

Najuspješnije JYSK trgovine u Hrvatskoj nagrađene su velikim bonusima, dok su bonusi za zaposlene u trgovini s najboljim rezultatima dostigli iznos od gotovo 50.000 eura.

UIz JYSK-a kažu da ovo priznanje jasno potvrđuje posvećenost tvrtke stvaranju poticajnog radnog okruženja za svoje zaposlenike.

Dražen Eldić, Retail Manager JYSK Hrvatska, istaknuo je važnost motivacije zaposlenika i poticaja za njihov daljnji razvoj.

"Našim zaposlenicima osim brojnih edukacija i programa usavršavanja, nastojimo osigurati ugodno radno okruženje i motivirati ih u svakom smislu, pa i financijskom. U svakoj od naših trgovina, zaposlenicima se pruža prilika za ostvarivanje bonusa u skladu s povećanjem prometa u odnosu na prethodnu godinu, i važno je napomenuti da visina bonusa nema ograničenja. Kako se bonus na promet dijeli na temelju zajedničkih napora, neovisno o radnoj poziciji u trgovini, potiče se izvanredan timski duh, a sve ovo zajedno doprinosi pružanju najkvalitetnije usluge našim kupcima. Posebno smo ponosni na naše najuspješnije trgovine iz Zadra, Splita Sirobuje i City Malla u Puli. Njihov rad u ključnim kategorijama nije samo doprinio velikom uspjehu, već su i inspiracija cijelom našem timu.“, istaknuo je Eldić.

image

Danijel Berković/PIXSELL

Danijel Berkovic/pixsell/Pixsell

Tri najuspješnije trgovine

Tijekom financijske godine 2022/2023, najuspješnija trgovina s najvećim godišnjim bonusima po zaposleniku bila je JYSK trgovina u Sirobuji, gdje je svakom zaposleniku isplaćen bonus od gotovo 3.600 eura. Uz nju su najuspješnije trgovine bile zadarska i pulska (City Mall).

JYSK kontinuirano stavlja naglasak na stvaranje ugodnog i poticajnog okruženja za svoje zaposlenike, ističu u prioćenju, čime potiče izvanredne rezultate. U skladu s ovim pristupom, JYSK redovno nagrađuje svoje zaposlene druženjima, dodatnim budgetima za ručkove i kave te provodi internu anketu o zadovoljstvu zaposlenika (ESS), koja bilježi stopostotni odaziv. Osim brige o svojim zaposlenicima, JYSK također kontinuirano nastoji poboljšati iskustvo svojih kupaca, što se najbolje vidi po novom Konceptu uređenja trgovina 3.0.

Prva JYSK trgovina otvorena je u Danskoj 1979. godine, a danas ova tvrtka posluje u 48 zemalja sa više od 3.300 trgovina i webshopova. U Hrvatskoj je JYSK nedavno otvorio svoju 59. trgovinu i zapošljava više od 600 zaposlenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:20