MOJPOSAO

Odlične poslovne prilike nadohvat ruke: Ovaj tjedan zapošljavaju Vaše zdravlje, Signum Max...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 Nikola Vilic/Cropix

IMK Elektro, poduzeće za izvođenje i održavanje, traži Elektroinstalatera/elektrotehničara/električara (m/ž) na instalacijama jake i slabe struje, automatizaciji, razvodnim ormarima te instrumentaciji. Nadaju se pronaći osobe koje vole struku i žele sudjelovati na uzbudljivim projektima novih tehnologija, a zauzvrat nude plaću u rasponu od 7.500 do 11.000 kuna, dobru radnu atmosferu te stalno usavršavanje u struci. Javi im se do 5. siječnja 2022.

Ljekarne Vaše zdravlje, moderna ljekarnička ustanova koja prati europske i svjetske trendove, zapošljava Magistra farmacije (m/ž). Opis posla podrazumijeva izdavanje lijekova na recept i bez recepta, savjetovanje korisnika te brigu o kvalitetnoj opskrbi ljekarne i narudžbama. Novim kolegama nude kontinuirani osobni razvoj te stručne edukacije te poticajno radno okruženje, otvorenu komunikaciju i timski rad. Oglas ostaje aktivan do 12. siječnja 2022.

Signum Max d.o.o. je hrvatska tvrtka s vlastitim proizvodnim kapacitetom, prisutna na domaćem i regionalnom tržištu više od 15 godina. Kako bi osnažili svoj trenutni tim zaposlenika, zapošljavaju Bravara – zavarivača (m/ž). Potrebno je radno iskustvo u varenju od najmanje 3 godine, opis posla uključuje varenje metalnih stalaka i konstrukcija te izradu proizvoda od metala. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 21. prosinca.

S.K.I.T. traži Vozača C kategorije (m/ž) za paketnu i paletnu dostavu u Zagrebu i okolici. Potrebno je posjedovati KOD 95 – upisan u vozačku dozvolu i imati karticu vozača, radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, a vikendi i bladani su slobodni. Prvi ugovor se potpisuje na godinu dana, a drugi na neodređeno vrijeme. Ako su te zainteresirali, javi im se do 21. prosinca.

Kile's tasty grill, koncept grilla brze hrane koja se bazira na isključivo TOP kvalitetnim sastojcima, traži više Djelatnika u burger baru (m/ž). Poželjna je 1 godina radnog iskustva na sličnim poslovima, ali nije obavezno. Radi se u 2 smjene, 6 dana u tjednu, a nude ti mogućnost napredovanja, bonuse na plaću te rad u mladom i dinamičnom timu. Ako želiš postati dijelom njihovog tima, javi im se do 20. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:35