veliki prodajni prostor

Nastavljaju sa širenjem: Otvorena nova Lidlova trgovina u Sesvetama, 103. u Hrvatskoj

Napravljena je prema novom konceptu gradnje i dizajna koji podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta, više prirodnog svjetla...
 Tomislav Huha

Trgovački lanac Lidl nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže u Hrvatskoj. U Sesvetama, na adresi Kobiljačka cesta 54, otvorena je nova, moderna trgovina pa tako Lidl trenutno broji 103 trgovine u Hrvatskoj, priopćili su iz tvrtke.

image
Tomislav Huha

Lidlovu trgovinu u Sesvetama svečano su otvorili voditeljica trgovine Željka Prežec i regionalni voditelj prodaje Marko Dugić.

image
Tomislav Huha

Nova Lidlova trgovina kupcima nudi ugodan i moderan prostor za kupovinu te, kako se naglašava u priopćenju, najsvježije proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete. Za sve posjetitelje i kupce, Lidl je povodom otvorenja pripremio podjelu svojih finih krafni, bombona, kave i balona, kao i posebne akcije i pogodnosti pri kupnji.

image
Tomislav Huha

Druga je ovo Lidlova trgovina u Sesvetama, a napravljena je prema novom konceptu gradnje i dizajna koji podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta (njih 120), više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost i atraktivan izgled. Radno vrijeme poslovnice na adresi Kobiljačka cesta 54 je od 7 do 21 h od ponedjeljka do petka, od 8 do 21 h subotom te od 8 do 18 h nedjeljom, zaključuje se u priopćenju.

image
Tomislav Huha
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2022 08:42