Transfer

Milka Kosanović odlazi iz HUP-a i nastavlja karijeru u Europskoj organizaciji za verifikaciju lijekova

Kroz svoj rad obnašala je i ulogu direktorice granskih udruga HUP - Udruga prehrambene industrije i poljoprivrede te HUP - Udruge proizvođača lijekova

Milka Kosanović

 Darko Tomas/Cropix/Cropix

Milka Kosanović, dugogodišnja direktorica odnosa s članstvom Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), napušta svoju poziciju kako bi se upustila u nove izazove u karijeri. Kosanović nastavlja svoju karijeru u farmaceutskoj industriji te će biti zadužena za lokalno vodstvo udruge EMVO (European Medicines Verification Organisation), nastavljajući tako svoj rad u strateški važnom području lijekova.

Kroz svoj rad obnašala je i ulogu direktorice granskih udruga HUP - Udruga prehrambene industrije i poljoprivrede te HUP - Udruge proizvođača lijekova.

Kosanović je HUP-u zahvalila na podršci i prilici da doprinese razvoju udruge.

- Kroz godine provedene u HUP-u stekla sam veliko iskustvo i radujem se primjeni vještina i znanja u budućim projektima. Također, želim izraziti duboku zahvalnost HUP-u na prilici koja mi je pružena i podršci koju sam dobila tijekom mog boravka u udruzi - naglasila je Milka Kosanović.

Irena Weber, glavna direktorica Hrvatske udruge poslodavaca, poručila je da izuzetno cijene doprinos kolegice Kosanović tijekom njezinog mandata u HUP-u.

- Njezin profesionalizam i posvećenost bili su iznimno važni za uspjeh naših aktivnosti, posebno u sektorima prehrambene industrije, poljoprivrede i farmaceutske industrije, te sam uvjerena da će se naša suradnja nastaviti i dalje - izjavila je Irena Weber.

Dugogodišnjoj direktorici odnosa s članstvom zahvalio se i predsjednik HUP-a Mihael Furjan jer su njezin angažman i stručnost bili su od velike važnosti za udrugu.

- Njezin odlazak će biti osjetan gubitak, ali sam siguran da ćemo nastaviti suradnju. Milka je bila ključna figura u razvoju našeg djelovanja u farmaceutskom sektoru, a njezin odlazak neće umanjiti našu posvećenost tom važnom području. Upravo suprotno, nadam se da ćemo iz njezinih doprinosa izvući snagu i inspiraciju za daljnji napredak - zaključio je Furjan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 11:16