NAGRADA ZA RAD

Menadžment Valamara dobio dionice za nagradu, Kukurinu skoro 100 tisuća eura

S obzirom da je tržišna vrijednost dionice Valamara trenutno 4.42 eura, članovi uprave kao nagradu za rad dobili su svaki nešto malo manje od 100 tisuća eura

Zeljko Kukurin

 CROPIX

Čak 37 rukovoditelja te članova uprave i nadzornog odbora Valamara dobilo je nagradu za rad u obliku dionica kompanije kojom upravljaju, objavljeno je danas na Zagrebačkoj burzi, a najveće iznose dobili su članovi uprave tvrtke - Željko Kukurin, Ivana Budin Arhanić, Marko Čižmek te viši potpredsjednici Sebastian Palma, Davor Brenko i Alen Benković - svaki po 21. 474 dionica.

S obzirom da je tržišna vrijednost dionice Valamara trenutno 4.42 eura, članovi uprave kao nagradu za rad dobili su svaki nešto malo manje od 100 tisuća eura, a nagradne dionice, stoji u pojašnjenju, dobile su i neke osobe "usko povezane" s najvišim rukovoditeljima.

Kako je vidljivo iz obavijesti s burze, menadžment Valamara dionice je stekao temeljem odredbi Pravilnika o nagrađivanju u dionicama Društva – „Recovery & Development Program“ i Ugovora o prijenosu dionica od 4. srpnja 2023. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 03:58