MOMENTALNO UKLANJANJE

Još jedan trgovački lanac povlači Coca-Colu i Romerquelle s polica: Nude i povrat novca za kupljene proizvode

Povlače sporne serije gaziranih pića

Coca-cola i mineralna voda Romerquelle

 Cropix/Cropix

Nakon što je sada već diljem zemlje zabilježen (ali još uvijek nepotvrđen) niz slučajeva koji se potencijalno dovode u vezu s konzumiranjem Coca-Cole i Romerquellea, javili su se iz maloprodajnog lanca Studenac.

‘Zbog aktualnih događanja Studenac je naložio odmah nakon službene obavijesti proizvođača momentalno povlačenje spornih serija gaziranih pića s polica svih naših prodavaonica‘.

Iz tvrtke navode da su u skladu s informacijama Državnog inspektorata naredili povlačenje proizvoda: Coca-Cola Original Taste 500 ml u plastičnoj ambalaži; datum proizvodnje: 11.10.2023. i Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml u staklenoj ambalaži; datumi proizvodnje: 27.05.2023, 22.06.2023.

‘Svi kupci koji su već kupili proizvod sporne serije u našim trgovinama dobit će povrat novca za proizvode koji nisu otvoreni uz predočenje računa‘, obaviještavaju iz Studenca.

U svom priopćenju ističu da je zaštita zdravlja i sigurnost potrošača u Studencu su uvijek na prvom mjestu. Također, navode daju pratiti situaciju te da će sve daljnje odluke donositi u skladu s regulatornim tijelima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:41