MOJ POSAO

Jedni nude osiguran smještaj, božićnicu i regres, drugi klizno radno vrijeme... Ako tražiš posao, provjeri ponudu

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta

Ilustrativna ftografija

Najveća i najuspješnija internacionalna kozmetička tvrtka u Hrvatskoj, LUSH manufaktura d.o.o., zbog rasta poslovanja u potrazi je za više djelatnika na različitim pozicijama: Pomoćni radnik u skladištu (m/ž), Djelatnik za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž), Skladištar - rukovatelj viličarem (m/ž). Ponuda uključuje redovan rad od ponedjeljka do petka, naknadu za topli obrok, naknadu za troškove prijevoza u iznosu stvarnih troškova, 50% popusta u LUSH trgovinama te pozitivno radno okruženje. Požuri i prijavi se do 31. kolovoza.

MS Tech d.o.o. za projektiranje i usluge, vodeća je tvrtka u području male brodogradnje, specijalizirana za projektiranje i gradnju različitih tipova brodova za komercijalnu i vojnu namjenu. Zapošljava na poziciji Projektant brodskih konstrukcija (m/ž) koji će izrađivati tehničke dokumentacije i sudjelovati u svim fazama projektiranja. Ponuda uključuje stalni radni odnos, stimulativna primanja, klizno radno vrijeme, kontinuirano stručno usavršavanje i edukacija rada u inženjerskim softverima. Prijavi se najkasnije do 22. kolovoza.

Vinarija BRIČ D.O.O u slovenskoj Istri u Parku prirode Dragonja predstavlja iznimnu vinsku priču te zapošljava na poziciji Podrumar (m/ž). Glavne odgovornosti uključuje izvođenje poslova u vremenu berbe, pretoka i drugih enoloških postupaka, vođenje tipizacije vina, flaširanje i pakiranje boca te nadzor i razvoj produkta. Nude ti osiguran smještaj, naknadu troška prijevoza i dodatak za topli obrok, božićnicu i regres. Požuri i pošalji prijavu do 18. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!  

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 15:40