Veliko priznanje

Hvar proglašen najboljim europskim otokom, a hotel Amfora jednim od najboljih resorta

Vodeći svjetski travel magazin Condé Nast Traveller objavio je rezultate nagrada Readers' Choice Awards
Hotel Amfora na Hvaru
 Amfora

Vodeći svjetski travel magazin Condé Nast Traveller objavio je rezultate nagrada Readers' Choice Awards te je kategoriji resorta hvarski hotel Amfora ponio titulu jednog od 30 najboljih resorta u Europi.

Amfora
Hotel Amfora na Hvaru

Hotel Amfora je smješten u mirnoj uvali u neposrednoj blizini centra grada Hvara s neometanim pogledom na Paklinske otoke, što ga čini jedinstvenim resortom na otoku Hvaru. Prepoznat po svojem spektakularnom kaskadnom bazenu i raznolikoj ponudi, idealan je odabir za parove, obitelji te održavanje poslovnih sastanaka, kongresa, konferencija i ekskluzivnih događanja.

„Biti u tako probranom društvu potvrda je cjelogodišnjeg besprijekornog rada te pružanja usluge u skladu s najvišim standardima u turizmu. Iznimna mi je čast što su gosti hotela to prepoznali i glasali za nas u ovogodišnjem Readers' Choice Awards,“ izjavio je direktor hotela Igor Tabak.

Amfora
Soba u hotelu Amfora

Više od 600.000 čitatelja diljem svijeta kroz razne je kategorije sudjelovalo u izboru najboljih. Birali su se najbolji hoteli i resorti, zrakoplovne kompanije, vile, spa, zračne luke, kruzeri i turoperatori, gradovi i otoci. Dodatno na priznanje hotelu Amfori u kategoriji Top 30 resorta u Europi, otok Hvar proglašen je najboljim otokom u Europi u 2019. godini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:12