Istaknuto vodstvo

ENNA grupa u Washingtonu na svečanoj gala večeri dodjele nagrada Atlantskog vijeća

PPD je najavio razmjenu iskustva i podršku Globalnom energetskom centru Atlantskog vijeća

Enna Grupa u Washingtonu

Članovi Uprave ENNA grupe Pavao Vujnovac i Sabina Škrtić, kao i članovi Uprave PPD-a Ivana Ivančić i Antonija Glavaš, sudjelovali su u Washingtonu na gala večeri Atlantskog vijeća u sklopu koje su dodijeljene godišnje nagrade za istaknuto vodstvo (Distinguished Leadership Awards).

Riječ je o tradicionalnoj, 18. dodjeli nagrada za istaknuto vodstvo u organizaciji Atlantskog vijeća koje odaje priznanja za postignuća u političkom, poslovnom, vojnom, humanitarnom i umjetničkom vodstvu. Ovogodišnja ceremonija posvećena je uspješnim ženama kojima su dodijeljene nagrade u svim kategorijama. Među njima se posebno ističe nigerijska ekonomistica Ngozi Okonjo-Iweala, glavna direktorica i prva Afrikanka na čelu Svjetske trgovinske organizacije (WTO), te Avril Haines, direktorica svih američkih obavještajnih agencija, zbog čega je smatraju jednom od najmoćnijih žena svijeta.

Prošle godine nagradu za istaknuto vodstvo dobio je Mario Draghi, predsjednik Vijeća ministara Talijanske Republike, te prvi put narod Ukrajine zbog svoje hrabrosti i otpora ruskoj agresiji.

Uz sudjelovanje na dodjeli nagrada, predstavnici ENNA grupe sastali su se u Washingtonu i s predsjednikom Atlantskog vijeća Fredom Kempeom te sudjelovali u događajima Vijeća s drugim predstavnicima privatnog sektora. PPD je u Washingtonu najavio razmjenu iskustva i podršku Globalnom energetskom centru Atlantskog vijeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 14:52