MOJ POSAO

Direktor, radnik u proizvodnji kozmetike, skladištar... Provjeri koje se poslovne mogućnosti nude ovaj tjedan

Rokovi su kratki, pa provjerite sve što vam treba za prijavu

Ilustrativna fotografija

 Bruno Konjevic/Cropix

Tekstilpromet Grupa, vodeći distributer tekstila u Hrvatskoj od 1949. godine, u potrazi je za visokomotiviranom, odgovornom i savjesnom osobom na poziciji Direktor sektora financija, računovodstva i kontrolinga (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 5 godina prethodnog radnog iskustva na financijsko-računovodstvenim poslovima, biti neovisni i proaktivni u radu te imati sjajne organizacijske vještine, a rok za prijavu na oglas ističe 29. kolovoza.

Obožavaš kozmetiku koja ima pozitivan utjecaj na svijet u kojem živiš, društvena si osoba i voliš raditi s ljudima? Do 20. kolovoza prijavi se na oglas za poziciju Djelatnik u proizvodnji kozmetike (m/ž) i postani dio tima LUSH manufakture! Ovo je izvrsna prilika da se pridružiš internacionalnom i uspješnom timu s brojnim prilikama za učenje i napredovanje. Nude ti i mjesečne bonuse, naknadu za topli obrok, mogućnost dodatne zarade, 50% popusta u LUSH trgovinama i sjajne kolege.

Assist d.o.o, međunarodna tvrtka za upravljanje korisničkim iskustvom, koja više od 15 godina vodi digitalnu transformaciju tvrtki i pruža im podršku u upravljanju njihovim odnosima s potrošačima, traži pojačanje na radnom mjestu: Team leader - English and German (m/ž). Nude ti poticajno radno okruženje i brojne prilike za proširenje znanja, jasan i strukturiran plan razvoja karijere, plaćene edukacije te ostale bonuse i nagrade. Prijave primaju do 7. rujna.

ENNA FRUIT, vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup, distribuciju i preradu voća i povrća na području Hrvatske i regije, zapošljava Radnika u održavanju (m/ž). Opis posla uključuje održavanje linija i strojeva, otklanjanje manjih kvarova i održavanje čistoće strojeva, a novim kolegama nude dinamično radno okruženje i sjajne kolege, mogućnost razvoja te stimulativne uvjete. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 20. kolovoza.

Kvaliteta, ustrajnost i poslovna etičnost usmjerili su tvrtku IRA-COMMERCE na pravi put i uspjeh u svojoj djelatnosti. Kako bi dodatno osnažili svoj tim od 60-ak zaposlenika, trenutno su u potrazi za motiviranom, odgovornom i proaktivnom osobom koja će im se pridružiti na poziciji: Skladištar (m/ž). Prednost imaju kandidati s iskustvom rada na sličnim poslovima te osobe koje imaju položenu B kategoriju i dozvolu za vožnju viličara (nije uvjet), a prijave primaju do 26. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:08