PET ZVJEZDICA

Aminess stigao u Makarsku, otvaraju hotel s 300 soba, tri vanjska bazena, wellnessom i spa centom

Kako je vidljivo iz njjihovog priopćenja, bit će to prvi hotel s pet zvjezdica u Anminessovom portfelju

Aminess Khalani Beach Hotel

Makarska na proljeće 2022. godine dobiva novi hotel koji će moći primiti šestotinjak gostiju u svojih 299 soba, a objekt koji će nositi ime Khalani Beach hotel bit će pod upravljanjem tvrtke Aminess, a u većinskom vlasništvu Auctor grupe koja je ujedno i vlasnik Aminess hotela.

image

Aminess Khalani Beach Hotel

Kako je vidljivo iz njjihovog priopćenja, bit će to prvi hotel s pet zvjezdica u Anminessovom portfelju, zapošljavat će 200 novih radnika, a pohvalili su se i promišljenim te luksuznim sadržajima.

image

Aminess Khalani Beach Hotel

Hotel će tako imati moderno opremljene sobe većinom s balkonima s pogledom na more, imat će tri vanjska bazena, wellness i spa centar na 1600 četvornih metara, unutarnji bazen, teretanu, tri restorana, lobby bar, krovni bar te tri kongresne dvorane.

image

Aminess Khalani Beach Hotel

"Izrazito smo sretni i ponosni što brend Aminess dodatno širimo na području Dalmacije. Makarska je izuzetno značajna i poželjna destinacija na turističkoj karti Hrvatske te smo sigurni da će i naš hotel doprinijeti daljnjem kvalitativnom razvoju grada Makarske. Sigurni smo da ćemo preuzimanjem i vođenjem Aminess Khalani Beach Hotela ponuditi i osigurati dodatnu vrijednost na zadovoljstvo svih naših domaćih i stranih gostiju", kazala je predsjednica uprave Aminessa Zrinka Bokulić.

image

Aminess Khalani Beach Hotel

image

Aminess Khalani Beach Hotel

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 01:31