PROVJERITE UVJETE

Ako tražite posao, ili samo razmišljate o novom poslu, pogledajte neke od oglasa poslodavaca ovaj tjedan

Reagirati treba brzo, jer su rokovi dosta kratki

Faze šminkanja

 Josko Supic/Cropix

Otis, najveći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica i traka s više od 150 godina tradicije i visokim standardima, zapošljava Servisera dizala (m/ž). U potrazi su za motiviranom, ambicioznom i odgovornom osobom, a zauzvrat ti nude dodatne edukacije i usavršavanje, motivirajući sistem bonusa, prigodne godišnje nagrade, službeni automobil i naknade za dežurstvo. Javi im se najkasnije do 15. rujna.

Chix threading bar, prvi Threading bar u Hrvatskoj, te poziva da im se pridružiš u ulozi Šminkera-kozmetičara (m/ž). Prethodno radno iskustvo nije uvjet, opis posla uključuje dnevno i svečano šminkanje, nanošenje trajnog laka, lash lift i threading-oblikovanje obrva koncem, a zauzvrat ti nude edukaciju za potrebe početka rada, ugodnu radnu atmosferu i plaću u rasponu od 850 do 1200 eura te napojnice. Ako su te zainteresirali, javi im se do 27. kolovoza.

Hotel Porto traži pojačanja na poziciji: Voditelj kuhinje (m/ž) i Kuhar (m/ž). Opis posla uključuje organizaciju i provođenje dnevno operativnih zadataka u kuhinji te pripremu toplih i hladnih jela, a novim kolegicama i kolegama nude stimulativna primanja, ugodnu radnu atmosferu, topli obrok, mogućnost stalnog zaposlenja, odlične uvjete rada te sjajne kolege. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 1. rujna.

Tražiš nove izazove u karijeri? Spreman/spremna si na kontinuirani razvoj i svakodnevno usavršavanje? Jednostavno i uspješno određuješ prioritete? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršen si kandidat/kinja za radno mjesto Asistent u razvoju (m/ž) u tvrtki Stanić Beverages. Njihova ponuda uključuje kontinuirani profesionalni razvoj, dinamično i inovativno radno okruženje, izazovne i raznolike radne zadatke te rukovodstvo koje prepoznaje i osnažuje potencijal. Prijave primaju do 1. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:47