Predstavljamo Super Select Subotu: Odaberite Benussi rabljeno vozilo jer nudimo ozbiljne pogodnosti

Benussi promo

 Auto Benussi

Auto Benussi Select Cars, vodeće ime u industriji rabljenih automobila, s ponudom preko 30 top brandova, konkurentnim cijenama i dostupnih odmah, sa zadovoljstvom najavljuju ekskluzivnu posebnu ponudu, Super Select Subotu. Na ovaj dan, svi klijenti koji kupe rabljeni automobil imat će pravo na niz iznimnih pogodnosti, uključujući:

- Besplatnu osnovnu policu osiguranja vozila

- Kompletnu registraciju automobila (usluga uključuje tehnički pregled vozila i registraciju na tehničkoj stanici po sistemu “ključ u ruke”

- Besplatan prvi servis nakon godinu dana ili do 20.000km u jednom od Auto Benussi prodajno-servisnih centara

Ova jedinstvena ponuda samo je dio predanosti Auto Benussi Select Cars pružanju neusporedive izvrsnosti i vrijednosti kupcima. Ponuda i pogodnosti vrijede svake posljednje subote u mjesecu do 31. ožujka na određenu ponudu vozila te istaknute pogodnosti vrijede samo na te dane na točno određena vozila.

Super Select Subote su:

- 27. siječnja od 8h do 13h

- 24. veljače od 8h do 13h

- 30. ožujka do 8h do 13h

Posjetite nas u našim prodajnim centrima, na adresama:

- Auto Benussi, V. Škorpika 32, Zagreb

- Auto Benussi, Industrijska 2/D, Pula

- Auto Benussi, Mutilska 60, Pula

U Auto Benussi Select Cars shvaćamo da kupnja rabljenog automobila može biti iscrpljujuć i dugotrajan pothvat jer kupci ne traže samo kvalitetu i pouzdanost, a s dodatnim pogodnostima njihovo ulaganje činimo uistinu isplativim. S tim ciljem, krećemo sa Super Select Subotama kako bismo poboljšali iskustvo kupnje rabljenih automobila i pružili bezbrižnost.

Jedna od istaknutih značajki Super Select Subote je besplatna osnovna polica osiguranja automobila uključena uz svaku kupnju. To znači da kupci mogu s povjerenjem krenuti na cestu, znajući da je njihovo novo vozilo zaštićeno od nepredviđenih okolnosti.

Nadalje, na Super Select Subotu, Auto Benussi nudi registraciju bez muke, što znači da su kupci pošteđeni procesa koji prati kupnju rabljenog automobila. Auto Benussi Select Cars brine se za svu potrebnu papirologiju, osiguravajući glatko i pojednostavljeno iskustvo za kupce.

Uz gore navedene pogodnosti, kupci koji na Super Select Subotu odaberu rabljeno vozilo iz posebne ponude, dobit će i besplatan prvi servis nakon 1 godine ili 20.000 km. Ova dodatna pogodnost osigurava da vlasnici dobiju vrhunsku uslugu i održavanje za svoj novi automobil, dodatno povećavajući ukupnu vrijednost i pouzdanost kupnje.

"Super Select Subota dokaz je naše predanosti izvrsnosti i zadovoljstva kupaca", kaže Mato Ronćević, voditelj prodaje rabljenih vozila u Zagrebu. “Želimo da se naši klijenti osjećaju samopouzdano i uzbuđeno zbog kupnje rabljenog automobila, a ova posebna ponuda naš je način da pokažemo svoju zahvalnost za njihovo povjerenje i podršku. Vjerujemo da uz Super Select Subotu kupci mogu uživati u vrhunskom iskustvu prilikom kupovine rabljenog, ali njima, sasvim novog automobila”, naglašava.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku i posjetite Auto Benussi Select Cars i otključajte niz fantastičnih pogodnosti kupnjom rabljenog automobila.

Za više informacija o Super Select Suboti i Auto Benussi Select Cars posjetite www.autobenussi.hr ili nas kontaktirajte na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na niže brojeve

Zagreb, prodajni centar, V. Škorpika 32, 01/6384-099

Pula, prodajni centar, Industrijska 2/D, 052/385-886

Pula, prodajni centar, Mutilska 60, 052/385-885

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:23