KOBNA OUIJA PLOČA

VIDEO: IGRA PRIZIVANJA DUHOVA KRENULA PO ZLU 'Bacali su se u transu, jedva smo ih obuzdali'

Lokalni katolički svećenik odbio izvesti egzorcizam jer troje mladih nije išlo na mise
 Screenshot

Troje prijatelja iz sela San Juan Tlacotenco na jugozapadu Meksika prevezeni su u bolnicu nakon što su ih zaposjeli demoni dok su pokušavali prizvati mrtve uz pomoć Ouija ploče.

Alexandra Huerta (22), njezin brat Sergio (23) i 18-godišnji rođak Fernando Cuevas htjeli su ostvariti komunikaciju sa zagrobnim životom, a samo nekoliko trenutaka nakon što su zazvali duhove 22-godišnjakinja je počela zavijati i nasilno razbijati u transu.

Liječnici koji su došli na mjesto događaja kazali su kako su Sergio i Fernando također pokazivali znakove opsjednutosti uključujući privremenu gluhoću, gubitak vida i halucinacije.

Alexandru su morali prisilno zavezati za nosila kako bi ju spriječili da se ozlijedi te su joj dali lijek za smirenje.

Šef Odjela za javnu sigurnost Victor Demesa (46) iz obližnjeg grada Tepoztlan kazao je kako je spašavanje troje mladih ljudi bilo vrlo komplicirano.

- Nekontrolirano su se bacali i divljali i bilo ih je teško transportirati u obližnju bolnicu. Govorili su da im tijelo trne, da vide duplo ili da ne vide, ne čuju. Halucinirali su, tijelo im se grčilo i otežano su gutali - kazao je Demesa.

Liječnike su pozvali roditelji Alexsandre nakon što je lokalni katolički svećenik odbio izvesti egzorcizam jer troje mladih nije išlo na mise.

Ouija je ravna ploča označena slovima abecede, brojevima od 0-9, riječima 'da', 'ne', 'pozdrav' i 'zbogom', te raznim simbolima i grafičkim prikazima. A 'prisutni duh' pomiče čašu okrenutu naopako ili pak srcolik komadić drveta kako bi dao odgovore tijekom seanse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 01:11