APARTMAN IZ SNOVA

LUKSUZ KAO U HOTELU S PET ZVJEZDICA Vojvotkinja Kate rodila okružena raskoši, vrhunskim liječnicima i šampanjcem. Za 63.450 kuna po danu...

 REUTERS

Privatno krilo Lindo londonske bolnice St. Mary uz najbolje liječnike na svijetu nudi i luksuz kao u hotelu s pet zvjezdica. Standardna soba stoji 49.900 kn, a najniža cijena de luxe sobe iznosi 53.100 kn.

Majke koje su prethodno već rodile u luksuznom krilu Lindo imaju i pravo na popust od 10 posto, a cijena boravka vojvotkinje Kate u jednom od apartmana koji je dostupan na zahtjev iznosi oko 63.450 kn, s time da se svako dodatno noćenje naplaćuje 10.013 kuna.

Svaka soba ima svoju kupaonicu i opremljena je TV prijamnikom, internetskom vezom, telefonom i hladnjakom te je uređena umjetničkim djelima.

Pacijentice mogu u sobu naručiti poslijepodnevni čaj ili pak nešto s vinske karte na kojoj je i niz šampanjaca. Vojvotkinji Kate je na raspolaganju i osobni kuhar koji će ispuniti sve njezine želje i zahtjeve. Pacijentice mogu naručiti i masažu, a za novorođenčad se brine niz stručnjaka kako bi se roditelji mogli odmoriti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:59