POGLEDAJTE TRAILER

Isto susjedstvo, nova pravila: Susjedi su se vratili

Redatelj Nicholas Stoller i producenti Seth Rogen, Evan Goldberg i James Weaver su se nadali da će uspjeti ponoviti uspjeh prvog filma, ali su istovremeno htjeli izbjeći i česti potez i pogrešku mnogih nastavaka – nisu htjeli učiniti film što većim i napuhati ga, već razviti samu priču i istražiti što se dogodilo u životima likova iz prvog filma.

Nekoliko godina nakon što su uspjeli poraziti bratstvo koje se doselilo u susjednu kuću, bivši partijaneri Mac i Kelly počeli su novu fazu u svojem životu. Čekaju svoje drugo dijete i spremaju se preseliti u predgrađe, još jedan znak da su u potpunosti odrasli. Ali upravo onog trena kad pomisle da su napokon spasili susjedstvo i da mogu prodati svoju kuću, saznaju da je susjednu kuću zauzelo sestrinstvo koje je još više izvan kontrole nego što su to Teddy (Efron) i njegova braća bili.

SETH ROGEN (The Night Before), ZAC EFRON (Dirty Grandpa) i ROSE BYRNE (Spy) ponavljaju svoje uloge, a CHLOË GRACE MORETZ (The Equalizer) im se pridružuje u filmu Susjedi iz pakla 2, nastavku najpopularnije komedije iz 2014. godine. NICHOLAS STOLLER (Forgetting Sarah Marshall) ponovno režira priču o tome što se dogodi kad se roditelji suprotstave, ovog puta, sestrinstvu.

U Susjedima iz pakla 2 ponovno nastupaju i ostali glumci iz prvog nastavka koje predvode DAVE FRANCO (21 Jump Street), CHRISTOPHER MINTZ-PLASSE (This Is the End) i JERROD CARMICHAEL (The Carmichael Show) kao braća iz Delta Psi i omiljena LISA KUDROW (Web Therapy) kao dekanica Carol Gladstone.

Film u distribuciji Blitz možete pogledati od danas u svim kinima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 11:16