ŠALA ILI LJUBOMORA?

'CURE NE SMIJEŠ NI U OČI POGLEDATI' Dobila milijune na lotu, pa dečku napisala suluda pravila

 Facebook

Britanka Jane Park, koja je 2013. kada je imala 17 godina, osvojila na Eurojackpotu milijun funti, napisala je suluda pravila svom novom dečku kojih se striktno treba pridržavati, uoči njegovog odlaska na Ibizu s prijateljima.

Nesretnom Connoru Georgeu dala je isprintati majicu sa svojom slikom koju mora nositi, na kojoj piše 'Ako čitaš ovo - preblizu si mom dečku'.

Jane je Connoru zabranila i svako komuniciranje s djevojkama, uključujući kontakt očima i fotografiranje, kao i chatanje putem društvenih mreža, te ga usput upozorila i da će ga testirati i detaljno mu pregledati mobitel kada se vrati.

Mlada milijunašica zaprijetila mu je i da će pregledati njegove privatne dijelove u potrazi za novom skrivenom tetovažom. Također zabranila mu je snimanje selfija sa suprotnim spolom i napomenula da će ga držati na oku na Snapchatu.

Osim toga, Connor će po povratku morati dati i uzorak mokraće kako bi provjerila je li se drogirao, zabranjeno mu je i pjevanje navijačkih pjesama, a ako njegovi prijatelji na tulum dovedu djevojke, on mora odmah otići i javiti joj se.

Jane, koja prije dobitka nikad prije nije igrala loto, objavila je ova pravila putem Facebooka te poručila dečku da uživa jer je to zadnje ljetovanje koje će provesti sam s dečkima.

Milijunašica je ovom objavom zabavila brojne prijatelje te zaradila gomilu lajkova.

- Ovo je super. Moj dečko ne bi ni išao, ti si svog barem pustila - kazala je jedna od njih.

Jane je prije dvije godine, kada joj je bilo tek 17, igrajući Eurojackpot osvojila milijun funti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 12:25