ZABORAVIO SPOMENUTI

Žena pokrenula međunarodnu potragu za nestalim dečkom, sablaznila se kada je saznala gdje je

Rachel Waters i Paul McGee

 Facebook
Prijatelj njegove supruge vidio je objavu zabrinute djevojke i otkrio joj da on ima ženu i djecu

Žena u Kini pokrenula je međunarodnu potragu za svojim nestalim dečkom - samo da bi otkrila da se vratio kući u Norwich svojoj ženi i djeci.

Rachel Waters ostala je 'slomljena srca' kada je njezin partner Paul McGee otišao u 'posjet' Velikoj Britaniji u travnju, ali se nikada nije vratio.

Otprilike šest tjedana nakon što je otišao, Rachel Waters napisala je poruku u jednoj Facebook grupi i zamolila za više informacija o svom odbjeglom dečku. Uz objavu je priložila i njihovu zajedničku fotografiju koja je snimljena u Kini te rekla da je "zabrinuta da mu se nije nešto dogodilo".

image

Rachel Waters i Paul McGee

Facebook

Međutim, prijatelj McGeeove supruge vidio je tu objavu i otkrio joj da on ima ženu i djecu.

"Imam neobičan upit. Moj dečko Paul McGee i ja živimo u Shenzhenu u Kini. Otišao je kući u Norwich početkom travnja, u posjet, i trebao se do sada vratiti u Kinu. Međutim, nije mi se više javio i zabrinuta sam da mu se nije nešto dogodilo. Ako itko ima bilo kakvu informaciju, bila bih zahvalna da me kontaktirate", napisala je zabrinuta djevojka u Facebook objavi.

Brand manager iz Južne Karoline otišao je na sveučilište u Britaniju prije nego što se preselio u Kinu 2019. godine. "Nije baš smiješno. On ima ženu i djecu i trenutno stvarno suosjećam s njom. Čini se da on ima drugu djevojku u Kini", komentirao je prijatelj njegove partnerice iz Norwicha, prenosi Daily Mail.

image

Rachel Waters

Facebook

Rachel Waters, koja je donedavno redovito objavljivala smiješne videe o neuspješnim spojevima na YouTubeu, nakon ovog saznanja odlučila je obrisati post.

"Paul i njegova partnerica nisu se vidjeli dvije godine. On se nedavno vratio i ponovno su zajedno. Bili su razdvojeni, ali imaju zajedničku djecu. Odlučili su jedno drugome dati još jednu šansu", rekao je prijatelj blizak paru, a navodno se ove dvije ljubavne veze 'nisu preklapale', prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:23