'TEK SAD SMO POTPUNE'

VIDEO: DIRLJIVI SUSRET BLIZANKI RAZDVOJENIH POSLIJE ROĐENJA 'Mislila sam da se to događa samo u filmu'

 Screenshot YouTube

Djevojčice Audrey i Gracie rodile su se u Kini, ali već su ih u bolnici razdvojili te udomili u dvije različite obitelji.

Sve ove godine obje su živjele u različitim saveznim državama u SAD-u, a da toga uopće nisu bile svjesne.

Čim su roditelji saznali da danas već školarke imaju jednojajčanu blizanku na istome kontinentu, organizirali su prvi susret pred kamerama u eteru televizijskoga showa 'Good Morning America'.

Kad su se desetogodišnje Audrey i Gracie prvi put vidjele na pozornici, zaplakale su od sreće i pale jedna drugoj u zagrljaj.

'Već smo imali tri sina, ali silno smo željeli djevojčicu. Znali smo da će tek tada naša obitelj biti potpuna', rekli su supružnici Jennifer i Thomas Doering, koji su posvojili Audrey.

Majka je dodala kako je iz starih fotografija slučajno saznala da njezina kći ima sestru.

'Prije nego što je Audrey došla u Ameriku, o njoj se u Kini brinula jedna gospođa. Na jednoj njezinoj snimci vidjela sam drugu djevojčicu, identičnu mojoj kćeri. Ne mogu vam ni opisati kako sam se tada osjećala. Mislila sam da se to događa samo u filmu. Bila sam očajna. Morala sam pronaći tu curicu. Nikad si ne bih oprostila da to nisam napravila', prisjetila se Jennifer.

Dodaje kako je odmah kontaktirala kineske vlasti i saznala da je Audreyjina blizanka Gracie također u Americi, kod obitelji Raisenberry.

FACEBOOK

'Oduvijek sam osjećala neku prazninu u svome životu. Tek sada sam potpuna i sretna', zaključila je desetogodišnja Audrey nakon što je upoznala davno izgubljenu sestru.

Djevojčice su se vidjele i poslije emisije, a roditelji su obećali kako će se redovito posjećivati i biti u kontaktu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:35