SAMO ZA ODABRANE

Stan notorne prevarantice u kućnom pritvoru je novo omiljeno mjesto za tulume bogatih i slavnih

Anna Sorokin

 Yuki Iwamura/Afp
Eater je objavio plan svečanih večera, vijest je potvrdio Annin glasnogovorik, a točan datum početka ekskluzivnih događaja nije poznat

Osuđivana prevarantica Anna Sorokin ne gubi vrijeme za povratak na njujoršku društvenu scenu nakon što je nedavno izašla iz pritvora imigracijske policije. Sorokin, koja sada ima trideset i jednu godinu, trenutno je u kućnom pritvoru u svom stanu u East Villageu na Manhattanu. Monitor na gležnju nije ju spriječio da organizira večere samo za one s pozivnicom, prenosi Insider.

image

Anna Sorokin

Yuki Iwamura/Afp/Profimedia/

Eater je objavio plan svečanih večera, a vijest je potvrdio i Annin glasnogovornik, iako točan datum početka ekskluzivnih događaja nije poznat. Prema njihovom izvješću, poruka je detaljno opisala koga je sve prevarantica rođena u Rusiji pozvala na večeru.

- Svaka večera ugostit će deset do dvanaest VIP osoba, uključujući poznate osnivače firmi, influencere, medije i talentirane slavne prijatelje, piše u poruci.

Večere će se održavati na Manhattanu, u Anninom jednosobnom stanu na petom katu koji iznajmljuje za 32 tisuće kuna mjesečno, a zadnji put se pojavila u javnosti kad se uputila na saslušanje za uvjetni otpust. Večernje zabave nisu joj jedina zanimacija sad kad je izašla iz zatvora. U četvrtak je objavila da prodaje nekoliko originalnih umjetničkih djela po cijeni od 132 do 190 tisuća kuna, a već do subote prodala je najmanje tri skice zatvora.

image

Anna Sorokin

Yuki Iwamura/Afp

Bivša zatvorenica ostat će u kućnom pritvoru, što uključuje i zabranu korištenja društvenih mreža, dok se ne riješi njena pravna bitka za ostanak u SAD-u s imigracijskom službom. Sorokin je 2019. osuđena nakon višegodišnjeg kriminala koji je uključivao prevaru prijatelja i hotela u iznosu od nekoliko desetaka tisuća dolara te milijune od Fortress Investment Grupe. Dodatnu slavu stekla je nakon što je članak New York Magazina pretvoren u Netflixovu seriju s Juliom Garner u glavnoj ulozi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:16