OČAJNA DJEVOJKA

Rodila pa saznala da joj je majka pobjegla s njezinim dečkom: ‘Trebala nam je čuvati djecu...‘

 Facebook
‘Nismo si mogli pomoći, zaljubili smo se‘, rekla je besramna baka, a novopečeni par svoju je vezu obznanio i na Facebooku

Otac dvoje djece pobjegao je s majkom svoje djevojke samo dva dana nakon što je dobio sina.

Jess Aldridge (24) iščekivala je svoje drugo dijete s Ryanom Sheltonom (29) kada su se odlučili useliti kod njezine majke Georgine (44) i njezinog supruga Erica kuću u engleskom Gloucestershireu.

Samo nekoliko tjedana kasnije baka šestero unučadi počela je flertovati sa svojim zetom.

U trenutku kad se Jess Aldridge vratila kući iz bolnice sa svojim novorođenim djetetom, njezin dečko i majka pobjegli su zajedno i preselili se u novi zajednički dom 50 kilometara dalje.

- Ovo je krajnja izdaja. Očekuješ da će se baka zaljubiti u bebu, a ne oca. Trebala je biti baka mojoj djeci i pomagati mi oko njih -kazala je očajna Aldridge za Sun i priznala kako je primijetila da nešto ne štima jer su se preljubnici 'često šalili navečer u kuhinji, flertovali i pili Bacardi'.

Kada im je to predbacila, sve su porekli, no kasnije je prava istina izašla na vidjelo.

Aldridge je rodila 28. siječnja carskim rezom, a Ryan je došao samo na par minuta tog dana vidjeti sina. Kasnije tog dana poslao joj je poruku kako prekida s njom trogodišnju vezu.

Nakon što je izašla iz bolnice Aldridge je ostala u šoku kad je otkrila da su njezina majka i njezin dečko otišli iz kuće i odlučili drugdje pronaći zajednički dom.

- Nismo si mogli pomoći, zaljubili smo se - rekla je besramna baka, a novopečeni par svoju je vezu obznanio i na Facebooku.

Aldridge kaže kako je njezina majka, koja je već jednom bila udana, prethodno spominjala kako se želi rastati od Erica, supruga s kojim je provela posljednjih 12 godina.

- Ni jedno od njih mi se nije ispričalo - kazala je ogorčena Aldridge koja sada sama s dvoje djece živi u unajmljenom stanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:32