HRABRI RODITELJI

Pijani vozač ubio im je troje djece, a sad su dobili kćer: ‘Uspomene na njih živjet će kroz nju‘

Leila i Danny Abdallah

 The Four Angels/FACEBOOK
Naučila sam oprostiti ubojici jer nisam htjela da moja preživjela djeca odrastaju okružena ljutnjom, rekla je Leila Abdallah

Bračni par Leila i Danny Abdallah u teškoj prometnoj nesreći koja se 1. veljače 2020. dogodila u u Oatlandsu u zapadnom Sydneyju izgubili su kćeri Siennu (8) i Angelinu (12), sina Anthonyja (13) te nećakinju Veronique Sakr (11). No poslije tragedije koju je prije dvije godine skrivio pijani vozač, ovi hrabri roditelji sad su dobili prelijepu i zdravu djevojčicu - naime, u petak ujutro rodila im se kći, prenosi Daily Mail.

- Hvala Bogu, sve je prošlo dobro. Bilo je tako nestvarno kad sam je prvi put vidjela, zaplakala sam od sreće. Donijeli smo novi život na svijet, ne mogu vjerovati koliko smo blagoslovljeni nakon svega što smo izgubili. Uspomene na naše anđele Siennu, Angelinu i Anthonyja nastavit će živjeti kroz nju... Naučila nas je da nikad ne smijemo odustati od života. Blagoslovljeni smo. Ona nam je sedmo dijete, djevojčica, bez teksta sam - rekla je Leila Abdallah.

Roditeljima je na prinovi čestitao i australski premijer Scott Morrison.

- Čestitam. Divne vijesti, pravi blagoslov. Jen, Abbey, Lily i ja šaljemo ljubav vašoj obitelji - napisao je na Facebooku.

Leila i Danny isprva su kćer planirali nazvati po jednom od svoje druge djece, ali na kraju će o imenu odlučiti njihova najstarija kći Lianna (12).

- Želimo da naša djevojčica ima najbolji mogući početak. Ne bi bilo ispravno dati joj ime po drugom djetetu, ali srednje ime moglo bi joj biti Angelina ili Sienna - izjavio je otac, koji sa suprugom još ima i sinove Alexa (7) te Michaela (5).

Život obitelji Abdallah uništen je u veljači 2020. kad se vozač Samuel Davidson zabio u njihovo troje djece dok su išli po sladoled na sjeverozapadu Sydneyja. Iako shrvani, roditelji, inače vjernici, nekako su uspjeli oprostiti vozaču koji je pod utjecajem alkohola i droge sjeo za volan te im usmrtio djecu.

- Naučila sam oprostiti jer nisam htjela da moja preživjela djeca odrastaju okružena ljutnjom - rekla je Leila Abdallah.

Vozač Davidson lani je osuđen na maksimalnu kaznu od 28 godina zatvora i neće imati pravo na uvjetni otpust sve do 2041. Dok on planira uložiti žalbu, Abdallahovi pregovaraju s Vijećem Parramatte o izgradnji spomen-područja za njihovu djecu i nećakinju na mjestu na kojemu su poginuli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:55