EKSTREMNE TEHNIKE

Nevjerojatni slučajevi s Hitne: ‘Bilo je tu bombi, igračka iz Happy Meala, a jedan tip je rekao da je sjeo na ribu‘

RTG snimka

 Annals Od Medicine And Surgery/
Jedan je liječnik s hitne pomoći 2022. izvijestio da je uklonio čak 20 Happy Meal igračaka iz anusa sredovječnog muškarca

Znate li što je zajedničkon topničkim granatama, vodenim životinjama i igračkama iz Happy Meala? Na naš užas, zajedničko im je to da je sve navedeno umetnuto u muške stražnjice radi postizanja seksualnog užitka. Nova knjiga detaljno opisuje povijest ekstremnih tehnika za samozadovoljavanje i razotkriva koliko neki daleko idu u potrazi za orgazmom, kao i psihologiju koja stoji iza toga, piše Daily mail.

Umetanje stranih tijela u rektum zapravo je šokantno uobičajeno.

Naime, svakog dana 10 Amerikanaca posjeti bolnicu s neugodnom ozljedom.

U svojoj knjizi DIY: The Wonderfully Weird History and Science of Masturbation, seksualni terapeut dr. Eric Sprankle dokumentira neke od najbizarnijih slučajeva.

- Jedan je liječnik s hitne pomoći 2022. izvijestio da je uklonio čak 20 Happy Meal igračaka iz anusa sredovječnog muškarca.

A 2020. godine je 30-godišnjaku u Kini izvađena cijela riba iz rektuma, nakon što je navodno ‘slučajno sjeo na nju‘.

Taj anonimni pacijent tvrdi da mu je riba skliznula u rektum nakon što je slučajno na nju sjeo dok je još bila živa, prenosi Daily mail.

U drugom slučaju, jedan je 88-godišnji Francuz stigao u bolnicu s topničkom granatom iz Prvog svjetskog rata u anusu. Rekao je da se poskliznuo i pao na granatu dok je radio u vrtu. Taj je događaj zahtijevao i tim za deaktivaciju bombe, a ostali pacijenti i osoblje je evakuirano iz bolnice. Liječnici su nakon operacije ipak uspješno uklonili granatu.

Kada je riječ o umetanju stranih predmeta u sebe, muškarci to prema dostupnim brojkama čine puno češće od žena, 37 naprama jedan.

U knjizi se piše i o drugim ekstremnim tehnikama masturbacije kao što su sondiranje, koje uključuje umetanje stvari u mokraćnu cijev radi postizanja užitka.

Dr. Sprankle smatra da se to može učiniti na siguran način, no postoji nekolicina nesretnih koji dobiju cistitis, povećanu potrebu za mokrenjem, oticanje genitalija, trganje sluznice uretre ili zadržavanje mokraće kao posljedicu.

U jednom je slučaju 47-godišnji Nijemac kojeg su još od djetinjstva seksualno uzbuđivali crvi, u svoju mokraćnu cijev ubacio sićušne crve za vrijeme masturbacije, a s godinama je to činio sve češće. No jednog dana tijekom ejakulacije crv nije izašao van pa je čovjek morao potražiti pomoć uroloških kirurga.

Umetanje stranih tijela u tjelesni otvor zabilježeno je još 1500-tih na temelju protokola koji se daju liječnicima na hitnoj pomoći. Jedan od najranijih takvih izvještaja govori o neustrašivom masturbatoru koji u stražnjicu umeće staklenu čašu.

2019. se u Indianapolisu dogodio upravo takav slučaj, kada je 55-godišnjak završio u bolnici. Staklo je uklonjeno teškom mukom, no pacijent je nažalost preminuo 16 sati kasnije.

Smrti povezane s umetanjem stranih tijela u rektum ili uretru su rijetke i obično su rezultat krvarenja ili perforacija rektuma te infektivnih komplikacija.

Liječnik hitne medicine dr. Alan Lucerna u svom je izvješću iz 2017. rekao da preuzimanje takvog rizika može biti znak potrage za pažnjom ili pak samo loše prosudbe, posebno u kombinaciji s alkoholom i/ili drogama.

Otprilike polovica slučajeva umetanja stranih tijela u rektum je seksualne prirode. Ostatak su ljudi s ozbiljnim psihološkim problemima poput demencije, graničnog poremećaja osobnosti, psihoze i zlouporabe supstanci.

Primjer je slučaj iz 2019., kada je 46-godišnjak s Floride došao u bolnicu s perforiranim crijevom nakon umetanja odvijača u rektum. Pokazalo se da je patio od shizofrenije i bipolarnog poremećaja te nije uzimao lijekove kako su mu bili propisani.

Prema dostupnim podacima, ovakvi su slučajevi sve češći. Prošlogodišnja je analiza pokazala da je 38.948 Amerikanaca starijih od 15 godina završilo u bolnicama s neugodnim ozljedama između 2012. i 2021. godine, što znači da je to njih 3.895 godišnje ili 10 dnevno. Osam od deset takvih slučajeva činili su muškarci, a najviše ih je bilo u 20-ima i ranim 30-im godinama.

Boce, staklenke ili poklopci za boce najčešće su pronađeni u rektumima tih ljudi. Slijede droga, lopte ili klikeri, a zatim pribor za pisanje poput olovki, markera i bojica.

- Masturbirajte sigurno, poručio je dr. Sprankle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 16:52