STUDIO+

‘Kolinje me bacilo na koljena, skoro sam se ispovraćao. Tresao sam se od stresa‘

Denis Butorac
 Ivana Nobilo/Cropix
Denis Butorac, na društvenim mrežama poznatiji i kao Denis Menis, je najtalentiraniji fotograf mlađe generacije

‘’Studio+’’ i ovoga petka s vama, web show fokusiran je na mlade i uspješne ljude iz svih sfera života. Blogeri, chefovi, gejmeri, Influenceri, mladi poslovni ljudi, svi oni fokus su ovog projekta.

U trećoj epizodi s nama je Denis Butorac, na društvenim mrežama poznatiji i kao Denis Menis. Butorac je najtalentiraniji fotograf mlađe generacije, ima dvadesetosam godina i uživa u poslu kojim se bavi, ali i u privatnom životu.

Ovaj osebujni umjetnik iza sebe ima već ozbiljne projekte o kojima nam je sve ispričao.

Rodom iz Ilače, otkrio nam je kako je bilo odrastati u malom selu s ocem, majkom i tri brata, a povjerio nam je i kada je zapravo odlučio doći u Zagreb.

Akademija dramskih umjetnosti, odsjek za snimanje, smjer fotografije neko vrijeme mu je bila drugi dom, a nakon što je diplomirao baca se u slobodnjačke vode i danas uspješno stvara u komercijalne, ali i u umjetničke svrhe. Upitali smo ga smatra li se kontroverznim?

Nakon što je Delale uspješno pretresao njegov poslovni život, stigli smo i do onog segmenta kada razgovaramo o privatnom životu I sve ono što on čini.

Butorac je na voditeljevu žalost dva puta koristio gljivu s kojom se preskaču pitanja, a na što točno nije želio odgovoriti otkrivamo u showu.

Denis Menis rekao nam je kako što se posla tiče nikada ne bi mogao raditi sretne stvari, doznali smo je li ekstrovert ili introvert, kakvi su umjetnički tulumi, ali i što gak od njega samoga najviše živcira.

Otkrio je i kako se danas zabavljaju njegovi vršnjaci, koji mu je idealan način zabave, je li bi probao ikada erotsku fotografiju i što ga još uzbuđuje u životu.

Nedavno je položio vozački ispit no ni to baš nije teklo glatko. Upoznajte Denisa za kojeg će se još itekako čuti. Ovo je tek njegov početak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 10:23