VJERUJETE LI JOJ?

Ima impresivne trbušne mišiće, a tvrdi da nikad nije kročila u teretanu

 Instagram

Victoria Szomolanyi (31) pala je u depresiju i udebljala se nakon što su njezini sinovi, Mason i Tyler, preminuli 24 sata nakon rođenja. Na svijet ih je donijela dva mjeseca ranije, a bili su preslabi da bi preživjeli. Ova je učiteljica u početku tugu pokušala skriti radom, no s vremenom je utjehu pronašla u hrani i kilogrami su se samo počeli gomilati.

- Blizance sam izgubila prije 11 godina i to mi je obilježilo život zauvijek. Veza mi se raspala, a na posao sam krenula samo tri tjedna nakon njihove nesreće. Naučila sam imati hrabar izraz lica i mislila sam da se dobro nosim s tom tragedijom - priča Victoria.

Blizance je rodila kad je imala samo 20 godina.

Instagram

Da tako ne može nastaviti shvatila je nakon što je vidjela svoje fotografije u bikiniju s ljetovanja u Španjolskoj. Tada je i odlučila kako će okrenuti potpuno novu stranicu. Odmah nakon povratka s odmora prijavila se na polumaraton za što su uslijedile teške pripreme. Počela je vježbati, ali kod kuće. Do datuma polumaratona s gotovo 83 kilograma uspjela je doći do 60 kilograma. Danas je majka osmogodišnjeg Torresa i šestogodišnje Lexie, pa se ponajviše se zbog njih trudi biti zdrava i imati energije.

- Vjerujem da se sve događa s razlogom. Iako i danas imam dane kad ih se sjetim i obuzme me osjećaj tuge, trudim se biti pozitivna - zaključila je Victoria.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 19:05