‘NIJE SMIJEŠNO‘

Dao sinu (6) mobitel prije spavanja, a onda je krenula zvonjava na vratima: ‘Dolazili su jedan za drugim‘

Keith Stonehouse i sin Mason

 Facebook
Mason se odlučio zabaviti i preko mobilne platforme za naručivanje i dostavu hrane Grubhub u subotu navečer

Kada je Amerikanac Keith Stonehouse svom sinu Masonu dopustio da odigra igricu na mobitelu prije spavanja, nije ni slutio da će mu na vrata početi zvoniti dostavljači s naručenom hranom.

Naime, Mason se odlučio zabaviti i preko mobilne platforme za naručivanje i dostavu hrane Grubhub u subotu navečer naručio toliko hrane koja može zadovoljiti goste nekog tuluma.

Šokirani otac na Facebooku je objavio da je njegov sin potrošio gotovo 1000 dolara naručujući iz lokalnih restorana u Chesterfieldu u državi Michigan.

- Možete li zamisliti koliko sam bio šokiran kada su se na mojim vratima počeli pojavljivati dostavljači s hranom, napisao je.

Keith Stonehouse ostao je sam kod kuće s Masonom, dok je supruga Kristin bila u kinu.

Za lokalni portal Michigan Live rekao je da je tek nakon nekoliko narudžbi shvatio da iza svega stoji njegov sin. Pileća šavarma, pomfrit s čilijem, sladoled i još puno toga stizalo je u kuću Stonehouseovih.

image

Objava na Faceboku

- Najednom sam shvatio. Pogledao sam na mobitel i ugledao poruke: vaša hrana se priprema, vaša hrana je spremna za dostavu. Bacio sam pogled na bankovni račun i sve mij e bilo jasno.

Bilo je prekasno da otkaže narudžbe, kako je ispričao, pa je hrana na kraju otišla susjedima i prijateljima. Srećom, uspio je Masonovu narudžbu pizze s feferonima vrijednu 439 dolara označiti kao sumnjivu, ali ne prije nego što je šestogodišnjak upio potrošiti 300 dolara u drugim restoranima.

- Dok sam mu pokušavao objasniti da ovo nije u redu, on je podigao ruku i zaustavio me: ‘Tata, jesu li stigle pizze s feferonima?, ispričao je otac.

- Moram sam izaći iz sobe. Nisam znao trebam li se ljutiti ili smijati. Nisam znao što da radim.

Račun od 1000 dolara uključuje i 25% napojnice koju je naplaćivao Grubhub, tako da su dostavljači poprilično zaradili. U komentarima ispod očeve objave na Facebooku o Masonovoj skupoj avanturi, svi su uglavnom umirali od smijeha, no Keith Stonehouse još uvijek je ljut zbog svega.

- Još uvijek mi nije smiješno, iako se tu i tamo nasmijem s ljudima. To je puno novca i dogodilo se niotkuda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:34