UZNEMIRUJUĆI VAPAJ

Cijeli svijet čeka odgovor slavnog pjevača: ‘Molim te... Želim da mi to bude prvi i posljednji poljubac u životu‘

Eden Lewis

 Jam Press/eden Lewis/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/eden Lewis/mega/the Mega Agency/profimedia
Ubrzo nakon što je ovo objavila na Facebooku fanovi su uradili sve da Harry vidi poruku

Majka Eden Lewis (17) je prošle godine organizirala maturalnu zabavu za kćer koja boluje od najtežeg oblika raka kostiju. Liječnici tinejdžerici prognoziraju još nekoliko mjeseci života i njena majka daje sve od sebe da vrijeme koje joj je ostalo provede na najljepši mogući način.

Početkom lipnja 2022. godine liječnici su obitelji Lewis priopćili im da je rak kod njihove kćeri počeo agresivno rasti. Nakon pregleda specijalista nažalost potvrđene su najgore vijesti, Eden nije ostalo još mnogo vremena.

- Mislili smo da su bolovi koji su se pojavili tijekom lockdowna posljedica pretjeranog mirovanja jer Eden nije bila aktivna kao inače. Nakon pregleda i konačne dijagnoze meni kao mami nije ostalo mnogo toga što mogu napraviti, rekla je Tessa Lewis za "Daily Record" prošle godine.

Eden je, koliko je to bilo u njenoj moći, išla u školu i bila sa svojim prijateljicama, ali budući da je bila slaba i nije se mogla kretati, njena majka je organizirala maturalnu zabavu za kćer i zamolila njezine prijatelje iz škole da joj pomognu.

A Eden je nedavno priopćila još jednu svoju želju. Nedavno je na Facebooku objavila da će biti na koncertu britanske zvijezde Harryja Stylesa u Cardiffu 21. lipnja te ga zamolila da joj ispuni želju. Harry Styles je trenutno na turneji s posljednjim albumom "Harry‘s House".

- Prvi i posljednji poljubac. Imam 17 godina i rak u terminalnoj fazi. Ovo bi bio moj prvi poljubac i možda posljednji zagrljaj. Tvoja velika obožavateljica koja umire, napisala je Eden.

Ubrzo nakon što je ovo objavila na Facebooku fanovi su učinili sve da Harry vidi poruku, ali još uvijek joj nije odgovorio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:01