‘NISMO SAME‘

‘Zdrava kava s doktorima‘: Poziv građanima da se educiraju o pitanjima koja ih muče

 Zdrava Kava/
Kave su namijenjene ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka "Nismo same" u sklopu svog projekta "Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama" u ponedjeljak 21. studenoga, s početkom u 17:00 sati u Velvet Cafeu u Zagrebu organizira "Zdravu kavu s doktorima". Projekt "Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama" se temelji na organizaciji "zdravih kava" u 15 gradova diljem Hrvatske i devet radionica u prostoru Udruge.

Kave su namijenjene ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje, a zamišljene su kao neformalni razgovor građana s liječnicima o svim pitanjima koja ih muče, a koja ili nemaju kome postaviti ili ih se ne usude postaviti svome liječniku. "Zdrave kave s doktorima" su se do sada održale u osam gradova Hrvatske, a ostavile su jako pozitivan i ohrabrujući utjecaj na žene te okupile više od 400 sudionika.

Uz članice Udruge na kavi će biti prisutni: prim. dr. sc. Paula Podolski, dr. med., spec. onkologije i radioterapije, voditeljica Odjela za tumore dojke KBC-a Zagreb, Zrinka Rendić-Miočević, dr. med., spec. onkologije i radioterapije, Klinika za tumore KBC-a Sestara milosrdnica, prim. doc. dr. sc. Vesna Ramljak, predstojnica Odjela za patologiju i citologiju Klinike za tumore KBC-a Sestara milosrdnica i predsjednica udruge Europa Donna Hrvatska, dr. sc. Andrej Roth, dr. med., spec. opće i subspec. plastične kirurgije, Klinika za tumore KBC-a Sestara milosrdnica, dr. sc. Marija Skoko, dr. med., spec. transf. med., Klinika za tumore KBC-a Sestara milosrdnica, Gordan Crvenković, dr. med., spec. ginekologije i porodništva. Maja Vukoja, dr. med. spec. psihijatar, Dnevna bolnica za afektivne poremećaje Klinike za psihijatriju KBC-a Zagreb, Ivona Poljak, psihologinja, Klinika za onkologiju KBC-a Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 22:27