SPECIJALNA BOLNICA

Dobro poznata i provjerena Arithera kvaliteta odsad na novoj zagrebačkoj adresi

Ravnateljica Specijalne bolnice Arithera, Arijana Hegediš Došen, bacc. physioth
Posebnost Arithere su moderne operacijske sale u kojima se rade i najteže operacije iz područja plastične i rekonstrukcijske kirurgije

Na novoj lokaciji, u Kraljevićevoj 26 u Zagrebu, započeo je s radom Centar za zdravlje i ljepotu kože SPECIJALNE BOLNICE ARITHERA. Cjeloviti pristup liječenju, korekcijama i njezi kože lica i tijela oduvijek je dio poslovne strategije Arithering tima, a sad je koncept saživio u punoj cjelovitosti te su usluge dermatologije, estetske kirurgije i anti-age medicine dostupne na jednome mjestu. Pri donošenju odluke kome povjeriti svoj izgled, bitno je birati provjerene, suvremeno opremljene klinike s multidisciplinarnim timom stručnjaka. Upravo takav tim estetskih kirurga, dermatologa i kozmetičara okupljen je u Specijalnoj bolnici Arithera.

Na prvim konzultacijama sa iskusnim liječnicima razmotrit će se i razumjeti potrebe pacijenta te kreirati protokoli koji u najkraćem mogućem roku postižu izvrsne rezultate pomlađivanja te zdrav, svjež i blistavi izgled. Korisnik na jednome mjestu dobiva potpunu uslugu od dijagnosticiranja problematike koja se treba tretirati, preko provođenja tretmana ili liječenja do posttretmanske njege.

Posebnost Arithere je posjedovanje modernih operacijskih sala u kojima je moguće raditi i najteže operacije iz područja plastične i rekonstrukcijske kirurgije. Stručni liječnički tim, predvođen doc. dr. sc. Krešimirom Martićem, specijalistom plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, izvodi operacije lica, uključujući lifting lica, mentoplastiku, rinoplastiku, blefaroplastiku i otoplastiku; kirurške zahvate na dojkama - povećanje, podizanje i smanjenje dojki, ginekomastiju, ali i onkološku i rekonstrukcijsku kirurgiju dojki; te zahvate na tijelu - abdominoplastiku, liposukciju, zatezanje kože i estetiku intime.

image
Ravnateljica Specijalne bolnice Arithera, Arijana Hegediš Došen i doc. dr. sc. Krešimir Martić, specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije

Tretmani za lice i tijelo u segmentu anti-age medicine provode se uz podršku suvremene medicinske tehnologije - medicinske radiofrekvencije, fokusiranog nekirurškog ultrazvučnog liftinga (HIFU), neinvazivne elektroporacije, medicinske ultrazvučne liposukcije, minimalno invazivne blefaroplastike i microneedlinga za lice i vlasište. Za svakog korisnika kreira se individualni protokol koji se sastoji od jedne ili više vrsta tretmana, a završni efekt vidljivo pomlađene, dubinski zdrave i hidratizirane kože postiže se njegom ZO Skin Health profesinalnom kozmetikom.

Osim pomlađivanja kože lica i tijela botoxom te fillerima, u Aritheri preferiraju boom metode u svijetu estetike, a to su 100% prirodne i sigurne metode korištenja vlastitog tkiva u funkciji obnove i osvježivanja kože. Bilo da se primjenjuje neinvazivna PRP metoda (matične stanice), lipofiling (masno tkivo) ili kombinacija ovih dviju metoda, rezultati su prirodno obnavljanje kolagena, cijeljenje i zaglađivanje kože lica, vrata, dekoltea, nadlanica te vidljivo pomlađen i prirodan izgled.

Za potpuno opuštanje na kraju tretmana dostupne su medicinske masaže terapeutskim organskim uljima.

Klijenti zainteresirani za neki od tretmana, ili pak njihovu kombinaciju, mogu se najaviti na konzultacije i prvi tretman koji će u Centru za ljepotu i zdravlje kože SB Arithera dobiti po promotivnoj cijeni. Sve informacije o anti-age medicini možete saznati u Specijalnoj bolnici Arithera, na adresi Kraljevićeva 26, Zagreb, pozivom na tel. 01/4466880, te na www.arithera.hr i na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:07