VEĆINA BI SE USPANIČILA

VIDEO: 'NE OKREĆI SE I NEMOJ PANIČARITI...' Dječak je skupljao češere i u prvom trenutku nije ni shvaćao što se događa iza njega

 
 Screenshot/Twitter

Jedna talijanska obitelj još dugo vremena pamtit će obiteljsku šetnju i izlet po Dolomitima u Italiji koju je prekinuo iznenadan i neočekivan susret s medvjedom. Dvanaestogodišnji Alessandro tijekom šetnje skupljao je češere među grmljem kada mu se u jednom trenutku učinilo da ga prati medvjed.

I dok bi se većina uspaničila dječak je bio nevjerojatno priseban kao i njegovi bližnji te je poslušao njihova uputstva, a oni su mu dovikivali da ostane pribran i polako se udalji kako ne bi uplašio životinju.

Naravno, dječak nije izdržao i u jednom se trenutku okrenuo i pogledao medvjeda koji mu se sve više približavao.

No, uspio je zadržati mirnu glavu i sigurno je stigao do svojih roditelja, a nakon toga medvjed se okrenuo i nestao u planini. Srećom, dječak nije uznemirio životinju i sve se završilo na najbolji mogu način.

Ubrzo se video medvjeda koji prati dječaka pojavio na društvenim mrežama, a u kratkoj snimci čuje se dječakov očuh koja mu nekoliko puta ponavlja da se ne okreće i da ne paničari, već da se pomalo povlači kako ne bi uznemirio životinju.

Kasnije je Alessandro rekao lokalnim medijima da je najvažnije zadržati smirenost i ne gledati životinju u oči. Također je rekao da je toliko uzbuđen zbog tog susreta i da je najsretnije dijete na svijetu.

Njegov očuh Loris Calliari ispričao je medijima kako je dječak bio toliko uzbuđen zbog susreta s medvjedom da je u jednom trenutku rekao da ga obavezno snimi s njime pa je tako i nastala ova snimka.

Video objavljen na Twitteru pokazuje kako se medvjed pojavljuje iznenada iz grmlja, a brojni korisnici sui pohvalili njegovu hladnokrvnost i hrabrostu u uistinu neočekivanoj situaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. srpanj 2022 10:12