SAJAM ELEKTRONIKE IFA U BERLINU

SAMSUNG PREDSTAVIO NOVI PAMETNI SAT Superotporni Gear S3 ima GPS, visinomjer, barometar...

Samsung je danas u zagrijavanju za ovogodišnji sajam elektronike IFA u Berlinu, koji službeno počinje u petak, predstavio novi pametni sat Gear S3.

Sat je dostupan u dvije verzije, frontier i classic. Frontier ima nešto robustniji izgled, dok je classic dizajniran u minimalističkom, jednostavnijem kodu. S dva milimetra većim dimenzijama od prethodnika, odnosno promjerom od 46 milimetara i zaslonom dijagonale 1,3 inča (s rezolucijom od 360 X 360 piksela), S3 je pomalo glomazan. Ima i NFC za mobilna plaćanja, kao i tehnologiju MST za starije terminale, te opciju LTE povezivosti. Samsung cilja na trajanje baterije od 3 do 4 dana.

Osim što je opremljen GPS-om, visinomjerom i barometrom, Gear S3 se može pohvaliti standardom vodootpornosti IP68, a staklo je Corning Gorilla Glass SR+, posebno dizajnirano za prijenosne uređaje kako bi bilo još čvršće i otpornije na ogrebotine. Korisnici u slučaju nužde mogu aktivirati SOS, čime se o lokaciji automatski obavještavaju predodređene osobe. Super AMOLED zaslon ima značajku Always On prikaza, što konkretno znači da uvijek prikazuje vrijeme, dok se ostale notifikacije pojavuljuju po potrebi. Nadalje, sat se može oplemeniti bilo kakvim remenima i narukvicama širine 22 milimetra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:37