IZABRALI SMO ZA VAS

Last minute vodič za božićne poklone: 10 sjajnih gadgeta koje bi svatko volio vidjeti pod borom

 mi.hr
Pripremili smo popis poklona koje još stignete nabaviti online, ali preporučamo da dvaput provjerite rokove dostave

Božić je tu, iza ugla, i vremena za shopping sve je manje. Odjeća, knjige, parfemi, igračke, sve ste to već odradili i sada dok po stoti put križate popis s darovima shvatili ste da vam je jedno ime promaknulo. Nema drame, naš stručnjak za tehnologiju, Ilija Matanović pripremio je last minute listu sa stvarčicama koje će oduševiti vaše najmilije. Još je dovoljno vremena da ih naručite online, ali ako želite biti sigurni, dvaput provjerite rokove dostave ili ih podignite sami. U odabiru sigurno nećete pogriješiti, jer tko ne bi htio gadget pod bor?

1. Revlon One-Step četka za kosu

Četka za istovremeno sušenje i povećavanje volumena kose trebala bi postići efekt posjeta frizerskom salonu bez da se osoba makne iz kupaonice. Ima svakakve ionske tehnologije, koje kosu ostavljaju urednijom i manje naelektriziranom, obećano je stvaranje prekrasno uvijenih vrhova, briljantan sjaj i bujan volumen.

Cijena: 349 kuna

eKupi.hr

image
ekupi.hr

2. Dron Propel Star Wars Battling Tie Advanced X1

Pošto je znanstveno dokazana činjenica da na svijetu ne postoji osoba koja nije zakleti obožavatelj Star Warsa, logično je da nema osobe koje se ne bi razveselila ovom daru pod borom. Ovaj mini dron nije namijenjen snimanju, nego isključivo sumanutoj zabavi. Leti brzinom od 57,6 km/h i izgleda senzacionalno.

Cijena: oko 255 kuna

gigatron.rs, amazon.com

image
Amazon.com

3. Pekač na vrući zrak Mi Smart Air Fryer 3.5L

Ove friteze i pekači na vrući zrak bile su apsolutni hit ove godine, i to s dobrim razlogom. U njima je moguće pripremiti hranu koja ima zadivljujući okus kao da se kupala u olimpijskom bazenu kipućeg ulja, ali je zapravo pripremljena mnogo zdravije, samo vrućim zrakom. Ovaj Xiaomijev model može peći između 40 i 200 stupnjeva, a hranu je moguće ujutro staviti u pekač i pametnim telefonom mu narediti da počne peći tako da sve bude gotovo upravo kad se vratite kući s posla.

Cijena: 699 kuna

mi.hr

image
mi.hr

4. Prijenosni printer PeriPage Mini

Ovaj maleni printer ne koristi tintu za tiskanje, nego radi na principu termalnog ispisa, kao POS uređaji. Preko bluetooth aplikacije na njega se mogu slati fotografije, ali i crteži, natpisi, popisi, QR kodovi, screenshotovi…

Cijena 139 kuna

superzebra.hr

image
superzebra.hr

5. Bežični punjač i UV čistač telefona Lexon Oblio

Ova malena vazica ima dvojni karakter - osim što preko standardne Qi zavojnice može puniti pametne telefone i druge uređenje brzinom od 10W, dok je telefon unutra kupa ga ultraljubičasto svjetlo koje bi trebalo potamaniti sve bakterije (vjerojatno ne trebamo podsjećati na sva ona istraživanja koja tvrde da je prosječni smartphone prljaviji od prosječne WC školjke).

Cijena: 499 kuna

selected.hr

image
selected.hr

6. Bežični kontroler RedDragon Ceres G812

Ako ju životu imate nekoga kome je dosta toga da ih drugi gaze u PUBG-ju ili Fortniteu, ovaj bežični gejming kontroler prvi je korak prema rješavanju te frustracije. Ceres G812 ima već poznati ergonomski oblik kontrolera za PlayStation, a osim što može upravljati igrama na Androidu i iOS-u, može se spojiti i s PC-jem preko bluetootha ili USB kabela.

Cijena: 321 kuna (sniženo s 475)

elipso.hr

image
elipso.hr

7. Usisavač Dyson V11 Outsize

Dysonovi usisavači su jedna od onih stvari za koje ljudi ne znaju da ih žele dok ih ne isprobaju. Razlika između njih i nekog običnog usisavača je kao razlika između Formule 1 i kosilice za travu. Osim što će nemilosrdno posrkati sve živo i neživo (99,97% mikroskopskih sitnih čestica veličine do 0,3 mikrona, tako tvrde), imaju gomilu nastavaka za čišćenje kuteva, stropova, polica…

Cijena: 3999 kuna (sniženo s 5999)

vacom.hr

image
vacom.hr

8. Pametni sat Huawei Watch GT 3

Huaweijevi pametni satovi uspostavili su snažan identitet koji se oslanja na što jednostavniji dizajn i sučelje, odlične opcije za praćenje zdravlja i sportskih te fitness aktivnosti i što dugotrajniju bateriju. Njihov najnoviji model ima sve te karakteristike.

Cijena: 2699 kuna (46 mm), 2199 kuna (42 mm)

consumer.huawei.com/hr

image
consumer.huawei.com/hr

9. Nadzorna kamera 360 AP1C

Osim što donosi kristalno čisti prikaz svega što se događa u vašem domu i šalje ga na aplikaciju na pametnom telefonu, ovom kamerom moguće je dvosmjerno razgovarati s ukućanima (ili se izderati na provalnika da ste upravo pozvali policiju), postoji opcija da automatski prati osobe po prostoriji i raspoznaje članove obitelji, ima infracrveni noćni način rada…

Cijena: 449 kuna

smartus.hr

image

nadzorna kamera

10. Soundbar Sonos Beam

Sa sve tanjim i tanjim televizorima dolazi i jedna logična i prilično razočaravajuća posljedica - nema mjesta za kvalitetne i snažne zvučnike. Tu u priču ulaze "soundbarovi". Kao i svi Sonosovi proizvodi, dizajn i kvaliteta zvuka su besprijekorni, a osim što poboljšava iskustvo gledanja bilo kojeg sadržaja na TV-u, preko Sonosove aplikacije može se koristiti i kao samostojeći zvučnik.

Cijena: 4149 kuna

ronis.hr

image
ronis.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 10:34