SNAŽAN KOLEKTIV

Jutarnji na Facebooku stekao više od 90 tisuća fanova: Hvala!

Jutarnji je učvrstio svoju poziciju vodećeg medija na području društvenih servisa te ima više obožavatelja nego svi konkurentski elektronski mediji zajedno

ZAGREB – Nakon što je sredinom ožujka probio granicu od 70 tisuća članova u svojoj Facebook grupi, Jutarnji list je u srijedu srušio i taj rekord. Naime, ako pogledate službeni profil Jutarnjeg na najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu vidjet ćete kako je 'like' kliknulo više od 90 tisuća čitatelja.

Tom je brojkom Jutarnji učvrstio svoju poziciju vodećeg medija na području društvenih servisa između ostalog i zbog činjenice kako sada ima više obožavatelja na Facebooku nego svi konkurentski elektronski mediji zajedno.

Na dnevnoj bazi službeni profil Jutarnjeg na Facebooku prikupi preko 500 komentara te više od 800 'likeova' na objavljene vijesti. Čak 6000 čitatelja svakog dana posjeti Jutarnji.hr upravo preko poveznica objavljenih na Facebooku.

Jutarnji na internetu, osim na službenoj stranici i na Facebooku, možete pratiti i na mirkoblogerskom servisu Twitter , gdje je do sada skupio više od 3200pratitelja, što je također za pohvalu.

Ako još niste, otiđite na službeni profil na Facebooku i Twitteru te i vi postanite dio Jutarnjeg lista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 21:15