POSTOJE DOKAZI

Žena koju je suprug prevario otkriva sigurne znakove preljuba: Ako ovo čini, morate se zapitati

Ilustracija

 Dmitry Belyaev/Alamy/Alamy/Profimedia/Dmitry Belyaev/alamy/alamy/profimedia
Nakon što je neuspješno pokušavala istinu izvući iz svog supruga, unajmila je detektiva...

Žena koju je prevario njezin suprug s kojim je bila u vezi dugih 15 godina otkrila je po čemu bi mogli znati da se i vi nalazite u istoj kaši kao i ona.

Od toga da se vaš partner odjednom počinje bolje odijevati i vježbati do činjenice da je neprestano ‘zalijepljen‘ za svoj mobitel, anonimna žena kazala je za Mamamia da je ovo 10 znakova koje ‘definitivno‘ označavaju nevjernika.

Ova majka morala je unajmiti privatnog istražitelja kako bi konačno uhvatila oca njezine djece u laži, nakon što je nevjeru neprestano poricao. Kazala je kako bi još i povjerovala u njegovo drugačije ponašanje i vječne isprike da joj intuicija nije govorila da nešto nije u redu.

Nakon što je neuspješno pokušavala istinu izvući iz svog supruga, unajmila je detektiva kako bi joj podastro dokaze - a dobila ih je u obliku snimke s nadzornih kamera.

Nakon toga je, ističe, izbacila supruga iz kuće, i rekla da se tim potezom riješila stresa koji joj je prouzročila njegova stalna tajnovitost i neprijateljska nastrojenost.

Kaže kako je prvi trag nevjere bio to što je počeo češće ići u teretanu, te ju je to nagnalo na daljnje istraživanje. Onda je shvatila da je ‘obnovio‘ svoje donje rublje te da je naveliko počeo brinuti o tome kako izgleda.

Jedan od najvećih ‘crvenih zastavica‘ bio je njegov mobitel - s kojega se nije ‘skidao‘.

‘Nosio ga je posvud sa sobom i nikad ga nije ispuštao iz vidokruga‘, naglašava prevarena žena koja kaže kako nikad nije bio od dopisivanja, a sada mu je WhatsApp postao ‘glavna stavka‘.

Također, isključio je mogućnost da se vidi kad je zadnji put bio ‘online‘ tako da nije mogla znati kad ga je zadnji put koristio.

Ujedno, bez njenog znanja otišao je na operaciju kako bi prestao hrkati. Također, ‘srezao‘ je sve prije bliske kontakte i izbjegavao zajednička druženja dok je njegov interes za događajima i zabavama vezanim uz posao naglo porastao.

Ono po čemu je znala da je stvar ozbiljna je to što je počeo odjednom izbjegavati intimnost - od malih dodira do seksa.

Evo njenog popisa:

1. Počeli su vježbati

2. Imaju novo donje rublje

3. Vode računa o izgledu puno više nego prije

4. Konstantno ‘vise‘ na mobitelu‘

5. Prestao je hrkati

6. Izbjegava zajedničke prijatelje, a zabave na poslu ne proušta

7. Ne javlja se na mobitel dok je vani

8. Vraća se kući mirišući na parfem

9. Izbjegava dodire ili seks

10. Više ne pokazuje interes za tebe ili za dijeljenjem svog života s tobom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 03:43