ŠTO ŽENE VOLE?

Trgovkinja otkrila što za Božić kupuju nevjerni muževi: ‘Uvijek je riječ o jednom proizvodu‘

Ilustracija

 Daniel Riffet/Photononstop Via Afp
Kazala je kako budući da trgovina bilježi sve kupnje, oni u arhivi obično već imaju spreman popis proizvoda koje žene vole

Shannon Hill, korisnica je TikToka koja na poznatoj društvenoj mreži nerijetko objavljuje isječke s svog trgovačkog posla, a uoči praznika potrudila se i snimila video na temu muškaraca koji varaju. Ona radi u Chanelu, trgovini luksuznih proizvoda gdje je s radom počela kada je imala samo 19 godina pa je u međuvremenu uspjela dobro skenirati sve vrste kupaca, a među njima i nevjerne muževe, piše Slobodna Dalmacija.

Kazala je kako budući da trgovina bilježi sve kupnje, oni u arhivi obično već imaju spreman popis proizvoda koje žene vole, a koje onda njihovi muževi prema tom popisu i kupuju. No, dodala je kako neki od njih svojoj ženi kupe omiljeni parfem, a onda taj isti miris poklone i svojoj ljubavnici. Razlog za taj potez je poprilično jasan.

- Jer ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da im žene to shvate, kazala je Hill te dodala kako je uvijek riječ o istom parfemu.

- Uvijek je to Coco Mademoiselle. Nikada nije Chanel 5, to kupuju svojim mamama. Nikada Chance, uvijek je taj jedan te isti, rezimira Hill.

- Godinama sam radila u prodavaonici luksuznog nakita i muževi su činili istu stvar. Uvijek je bilo smiješno vidjeti ljubavnicu koja dolazi nakon Božića i mijenja ogrlicu ili narukvicu za nešto što joj je stvarno i sviđa - dodala je jedna korisnica u komentarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:20