NEOBIČAN DAR

Poznata novinarka suprugu za 40. rođendan poklonila seks u troje: ‘Htjela sam mu kupiti sat, ali...‘

Pamela Druckerman

 Profimedia/
Počela je suprugu spominjati imena nekih od svojih prijateljica, a on je svaku smatrao dovoljno dobrom kandidatkinjom

Pitanje koje si je postavljala svake godine na rođendan svog supruga glasilo je: "Što pokloniti čovjeku koji ima sve?". Jednom prilikom izjavio je da ima dovoljno hlača za do kraja života, pa mu je supruga za četrdeseti rođendan odlučila kupiti vintage sat. Kad je spomenula sat, rekao je ga ne želi, već da želi trojac s njom i još jednom ženom, prenosi Daily Mail.

- Nisam bila šokirana. Tu maštariju već je spominjao, kao i svaki muškarac s kojim sam izlazila. Uvijek bi dobio odbijenicu praćenu kolutanjem očima, no ovaj put sam spontano rekla da. Također, strah me cijene Rolexa, kaže novinarka Pamela Druckerman.

image

Pamela Druckerman

Baltel/Sipa Press/Profimedia/Baltel/sipa Press/profimedia

Svidjela joj se ideja onoga što bi taj trojac predstavljao - da ne klize tiho u srednje godine. Počela je suprugu spominjati imena nekih od svojih prijateljica, a on je svaku smatrao dovoljno dobrom kandidatkinjom. Shvatila je da ipak gleda na to kao na nešto jednokratno i da bi uplitanje prijatelja samo zakompliciralo situaciju.

- Straight žene nemaju tendenciju uspoređivati istospolne fantazije. Nisam bila sigurna tko bi bio u iskušenju, a tko užasnut mojim prijedlogom, objasnila je Pamela.

Isključili su pronalazak partnerice na internetu jer im se to činilo kao otvoreni poziv za spolno prenosivu bolest te su odlučili predložiti ideju poznanici koja se i sama bližila četrdesetoj. O njoj su znali da je neudata bankarica, bila je visoka i mršava zbog čega im se svidjela.

- Ona je prijateljica moje prijateljice koju sam srela nekoliko puta, doznala sam da se zove Emma. Nakon koncerta uspostavila sam s njom kontakt i dogovorila ručak, kaže novinarka.

Poveznica svih Emminih priča bila je da stalno izlazi s muškarcima koji je maltretiraju. Pamela je počela sumnjati da je Emma emocionalno prekrhka za seks u troje, no svejedno je odlučila predložiti ideju. Spontano je spomenula da neće vjerovati što je njen suprug poželio za rođendan, no umjesto da zagrize mamac, Emmu je okrenulo na drugu stranu.

- Počela je opisivati situacije s bivšim koji ju je silio na trojac s njegovom prijateljicom, upozoravala me da se neću oporaviti od slika supruga koji drugoj ženi radi neizrecive stvari. Jako je bila zabrinuta što ću ako druga žena bude nevjerojatno zgodna, iako svakako nismo planirali zaposliti supermodela. I tako je Emma ispala iz utrke, rekla je Pamela.

Nakon samo jednog neuspjelog zavođenja, promijenila je stav. Počela je pregledavati internetske stranice i doznala da imaju konkurenciju - desetak parova koji su prekrasni i mlađi od 30. S obzirom na to da se s njima nije mogla natjecati izgledom ni godinama, odlučila se istaknuti svojom očajnošću.

- Htjela bih partneru pokloniti najbolji rođendanski poklon - iskustvo sa mnom i još jednom ženom. Hoćete li mi pomoći?, napisala je u objavi.

Petnaestak minuta kasnije dobila je pismen i pristojan odgovor: "Bok, imam dečka s istom fantazijom (znam da nije baš originalno, ali muškarci kao muškarci). Možda bismo se mogli dogovoriti, iako ne nužno. No, ako se sviđamo jedno drugome, rado ću pomoći. Kakav ste scenarij imali na umu?", uz kratki popis N.

Pamela odlučuje da nikom drugom neće odgovarati na poruke jer joj se svidio njen ton i savršen pravopis. Nije bila zainteresirana za ideju da kasnije ona njoj uskoči u kombinaciju, no nije se činilo da joj je to bilo problematično. Razmijenile su još nekoliko poruka, doznala je da je N heteroseksualna, razvedena majka u kasnim 40-ima koja se na oglas javila iz neke vrste seksualnog altruizma uz francuski citat "Ne treba umrijeti kao idiot".

Dok se spremala za odlazak na kavu, postala je nervozna jer nije znala kako uvjeriti potpunog stranca da spava s njom i njenim mužem, kao ni kako zavesti ženu. Pomogao joj je suprug koji je godine svog života posvetio tom problemu. Daje joj savjet da pozorno sluša, bude ugodna, mirna, ali i pomalo tajanstvena.

Pamela na kavi otkriva da ni N nikad nije bila sa ženom i da ne zna kako bi se osjećala. Pokazala joj je fotografiju supruga na koju je tek bacila pogled, za nju se ovo ticalo samo njih dvije. Rastale su se poljupcem u obraz. Nekoliko dana kasnije, Pamela joj se javila da joj kaže da razmišlja o njoj i da je jako šarmantna, na što je N odgovorila da je spremna za avanturu no da bi se još jednom htjela naći da detaljnije razgovaraju o svemu.

Postavile su osnovna pravila za seks u troje, no ponovno su se rastale bez dogovorenog datuma. Nekoliko dana kasnije, N joj javlja da je uživala u druženju, ali da bi htjela još jedan susret. Pamela je bila na rubu odustajanja, no suprug joj objašnjava da je to normalan tempo zavođenja i da očito još nije spremna.

- Na putu do našeg trećeg susreta, odlučila sam se opustiti i biti manje proračunata. Zadirkivala sam je i šalila se s mogućim scenarijima. Čini se da joj je to nedostajalo, nakon sat vremena izvadila je dnevnik i dogovorile smo susret za idući tjedan u vrijeme ručka u malom stanu koji suprug koristi kao ured, rekla je Pamela.

Kad je došao taj dan, bila je uzbuđena i iznenađena što je uopće uspjela sve organizirati. Našla se s N na kratkoj kavi nakon čega su otišle do stana. N postaje nervozna, a obje su osjetile olakšanje kad se pojavio njen muž. Upoznali su se nakon čega je on odmah postao prilično prisan, što je probilo led.

Prvo iznenađenje bilo joj je što je N nosila ogromne naušnice u krevetu, drugo što je sve bilo toliko zavodljivo, a treće što je bilo dosta zbunjujuće jer je bila orijentirana na detalje. - Brzo izgubite pojam tko je u kojoj fazi, bilo je mnogo dvosmislenog stenjanja. Bio je to pristojan trojac, mislim da smo svi pokušavali pravedno podijeliti pažnju jedni drugima, tvrdi Pamela.

- Nakon 40-ak minuta bilo mi je dosta. N je prilično lijepa, ali shvaćam da je dio onoga što me privlači kod muškaraca to što su njihova tijela drugačija. Pokušavam ostati uključena - ipak je to rođendanski dar. Kad ponovno pogledam na sat, sat je prošao. Nisam imala pojma da seks može trajati tako dugo, dodala je.

Na kraju su svi troje zajedno ležali pod pokrivačem sa slavljenikom u sredini koji je blistao od sreće. N je Pameli na putu kući rekla da joj je cijelo iskustvo bilo jako erotično, posebno biti sa ženom. Govori joj da bi htjela ponoviti iskustvo. Iako polaskana, Pameli to nije u planu. Bliži joj se rođendan i poželjela je sat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:23