BIZARNA CEREMONIJA

Glumac i bodybuilder oženio seks lutku Margot: ‘Moj brak je manifest. Ovo je era lutki!‘

Jurij Toločko i supruga, lutka Margot
 Instagram
Sretnu vijest Jurij Toločko podijelio je na Instagramu sa svojih više od 40 tisuće pratitelja

Neka vjenčanja ne može zaustaviti ni pandemija.

Kazahstanski glumac i bodybuilder Jurij Toločko koji za sebe kaže da je “sportaš, umjetnik, bloger, seks manijak, perverznjak” oženio je svoju ljubljenu Margot, seks lutku u prirodnoj veličini.

Sretnu vijest podijelio je na Instagramu sa svojih više od 40 tisuće pratitelja. Objavio je video ceremonije, a sudeći po snimci, svadba je bila poprilično raskošna.

- Dogodilo se – napisao je Jurij u objavi.

Bodybuilder, koji je u posljednje vrijeme i transvestit, njegov alter ego je plavokosa Amanda, zaprosio je Margot krajem prošle godine i trebali su se vjenčati u ožujku, no odgodili su svadbu zbog pandemije koronavirusa.

image
Instagram

- Moj brak s Margot je manifest. Trenutno se krše prava muškaraca. Muškarci su manje zaštićeni od žena. Također, mnoge žene imaju potrošački stav prema muškarcima. Muškarci su neisplativi za brak. A k tome, mnogo žena pokušava biti poput lutki, previše arogantno. Ovo je era lutki – napisao je Jurij na Instagramu objasnivši svoj bizaran brak.

image
Jurij Toločko i lutka Margot
Instagram

Prije no što je Jurij zaprosio lutku u vezi su, kaže, bili osam mjeseci. Njihove fotografije i snimke na društvenim mrežama prati s velikim interesom prati pozamašan broj ljudi. Jedan obožavatelj poklonio im je psića.

image
Instagram

Zajedno idu na putovanja, večere, izlaske, zajedno se kupaju u kadi, vježbaju, a objavljuje čak i fotografije iz kreveta.

image
Instagram

- Parovi trebaju manje razgovarati, a više se povezivati. S vremenom i iskustvom Margot i ja smo shvatili da je za razgovor potrebno više od riječi. Vaš partner sigurno zaslužuje najbolje, ali mora odraditi svoj dio posla – napisao je Jurij uz fotografije iz teretane na kojima vježba s Margot.

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 18:01