BRIGA ZA LJUBIMCE

Sandra Bullock usvaja samo pse invalide

Sandra Bullock i njen suprug Jesse udomljavaju hendikepirane pse koje nitko neće

Glumica Sandra Bullock obećala je da će obje nagrade koje je osvojila prošlog vikenda, Oscara za najbolju glumicu i Zlatnu malinu za najgoru glumicu godine, ponosno smjestiti na policu jednu pokraj druge. A ispod te police, dodala je, nalazi se kamin pored kojeg najradije spavaju njeni psići Ruby i Poppy.

Psi s posebnim potrebama

Naime, Sandra ima dva kućna ljubimca, psića, koji su “neobični” po tome jer su invalidi. Poppyja, psa s posebnim potrebama, Sandra je iz azila usvojila još 2005. godine, a prije dvije godine ona i njen suprug, biker Jesse James, usvojili su i Ruby, čivavicu koja ima samo dvije noge.

- Nakon Ruby, odlučili smo i ubuduće usvojiti psiće koji su invalidi. S njima je teže, kažu, no od ovih malih nesretnika dobijemo još više ljubavi - rekla je i dodala kako obilazi mnoga skloništa za životinje u potrazi za onima koje nitko neće. Svaki pas kojem nedostaje nešto, dobro je došao u naš dom, kažu supružnici.

Iako se bogata i slavna glumica zbog svojih kućnih ljubimaca već nekoliko puta našla na tapeti zlih jezika, koji su rekli da je to obična samopromocija, nakon što su je u showu Jaya Lenoa milijuni ljudi čuli s koliko ljubavi priča o njima, slika se uvelike promijenila.

- Poppy nema jednu nogicu, a sada imamo i psa sa samo dvije noge. Ruby hoda i poskakuje na svojim stražnjim nogama. Rođena je takva, kao da ima male peraje, pa je ponekad zovemo i Flipper, ona je kao mali dinosaur Velociraptor, sa suzama u očima je ispričala i dodala kako prilikom dužih šetnji, mala Ruby ipak koristi svoja invalidska kolica. Nedavno je nakon lakše automobilske nesreće koju je skrivio pijani vozač, u strahu da bi se i njezinim ljubimicama Ruby i Poppy moglo nešto loše dogoditi, Sandra u automobile dala ugraditi posebne pojaseve.

5000 dolara nalazniku

Kolika je njena ljubav prema ljubimcima pokazala je i nedavno kada je odlutao njen devetomjesečni pitbull Cinnabun. Glumice i njen suprug unajmili su detektiva za kućne ljubimce i ponudili nalazniku nagradu od 5000 dolara. Na žalost, ni do danas Cinnabun nije pronađen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 15:21