SJAJNA PRIGODA

Posjetite Nacionalni park Plitvička jezera po promotivnim cijenama

Plitvička jezera
 Promo
Ove jeseni obiđite Plitvice i otkrijte sve pogodnosti koje vas očekuju u najstarijem i najvećem nacionalnom parku u Hrvatskoj

Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske, a prema mišljenju mnogih koji su posjetili ovaj prekrasan nacionalni park - i najljepši. Ljepote Plitvičkih jezera danas su poznate i u svijetu te mnogi turisti koji posjete Hrvatsku obavezno planiraju posjet i nacionalnom parku Plitvička jezera. Plitvička jezera, zbog svoje iznimne ljepote koja je oduvijek privlačila ljubitelje prirode, proglašena su prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj, prije 71 godinu, 8. travnja 1949. godine.

No, to nije jedino svjetsko priznanje za Plitvička jezera. Zbog prirodnog procesa osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju prekrasna jezera kojima danas svjedočimo, Plitvička jezera predstavljaju jedinstvenu univerzalnu vrijednost te su zato dobila međunarodno priznanje upisom na UNESCO-ovu Listu svjetske baštine 26. listopada 1979. godine. Ove godine nacionalni park Plitvička jezera obilježava 71 godinu od proglašenja Plitvičkih jezera Nacionalnim parkom i 41 godinu od upisa na UNESCO-ovu Listu svjetske baštine te su tim povodom odlučili ove dvije obljetnice proslaviti s posjetiteljima tako što će Nacionalni park Plitvička jezera sudjelovati u promotivnoj akciji "Tjedan odmora vrijedan".Tijekom trajanja promotivne akcije "Tjedan odmora vrijedan" u razdoblju od 16. do 25. listopada. 2020. posjetitelji će moći posjetiti Nacionalni park Plitvička jezera po povoljnijim cijenama ulaznicama i određenim menijima u restoranima Jezero, Poljana i Korana.

image
Plitvička jezera
Promo

Cijene ulaznica za odrasle tijekom akcije "Tjedan odmora vrijedan" iznosit će 50 kuna, ulaznica za djecu od 7 do 18 godina bit će 20 kuna, a povoljniju ulaznicu, 30 kuna, plaćat će studenti.

U restoranu Poljana promotivni meniji iznosit će od 50 do 55 kuna, dok će se promotivne cijene menija u restoranu Korana kretati između 40 i 55 kuna. Posebnu cijenu menija imat će i restoran Jezero gdje će se cijene menija iznositi 70 kuna, a promotivne cijene vrijedit će i u lobby baru i terasi restorana Jezero. Nacionalni park Plitvička jezera sudjelovat će i u projektu Hrvatske turističke kartice, Cro kartice te će korisnici ove kartice u periodu od 27. srpnja do 31. prosinca 2020. moći ostvariti popust od 15 posto u restoranu Lička kuća, smještenom nasuprot sjevernog ulaza Nacionalnog parka Plitvička jezera. Lička kuća mjesto je na kojemu možete probati autohtone okuse Like, posebice domaću janjetinu, ali i ostale ličke proizvode.

image
Hotel jezero
Promo

Osim kao restoran, Lička kuća djeluje i kao inačica etno muzeja te posjetitelji mogu u restoranu razgledati i niz uporabnih predmeta karakterističnih za nekadašnji život ličkih obitelji. Od 1. rujna do 31. listopada traje i promocija "Boje jeseni na Plitvičkim jezerima" tijekom koje možete po promotivnim cijenama prespavati u hotelu Jezero i doživjeti Plitvička jezera i Liku na poseban način. Hotel Jezero nalazi se u centralnoj zoni Plitvičkih jezera, a gostima nudi sve što im je potrebno za odmor i relaksaciju. Smješten je u prekrasnom prirodnom okruženju, a osim samog ambijenta, gostima je na raspolaganju hidromasažni bazen (whirlpool), finska sauna, turska parna kupelj te kozmetički salon.

image
Hotel jezero
Promo

Onima koji su ipak skloniji aktivnom odmoru na raspolaganju su fitness dvorana i kuglana, a mogu i prošetati uz prekrasna jezera. Možete birati između dva noćenja s doručkom po cijeni već od 790 kuna po osobi, dva polupansiona s večerom po cijeni od 970 kuna po osobi, tri noćenja s doručkom po cijeni od 1095 kuna po osobi ili tri polupansiona s večerom po cijeni od 1365 kuna po osobi. Sve ponude uključuju ulaznicu u Nacionalni park, 50 posto popusta na najam čamca na vesla na jezeru Kozjak, 20 posto popusta na večeru u restoranu Lička kuća, 20 posto popusta na korištenje finske saune u hotelu, 20 posto popusta na masaže i tretmane tijela u salonu Fors Fortis u hotelu te posebne pogodnosti poput 10 posto popusta na ulaznicu u Baraćeve špilje, 30 posto popusta na aktivnosti u adrenalinskom parku Ogi, 30 posto popusta na najam električkog bicikla u Plitvice Bike & Bed, 20 posto popusta na jahanje na ranču Terra, 15 posto popusta na vožnju ziplineom Pazi medo te 15 posto popusta na aktivnosti u adrenalinskom parku Plitvice. Više informacija o svim ponudama možete pronaći na www.np-plitvicka-jezera.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 15:51