SVIMA NAM JE ISTO

Objavio video o životu u Hrvatskoj pa postao viralna senzacija: ‘Prvi dan u Hrvatskoj! 30. dan u Hrvatskoj...‘

Filipinac u Hrvatskoj

Filipinac je podijelio šaljiv video o životu u Hrvatskoj na kojem je pokazao razliku u kvaliteti života u samo mjesec dana

Filipinci se, sudeći po ovom mladiću, dobro asimiliraju u hrvatsko društvo - već nakon mjesec dva u Lijepoj Našoj, oni poprimaju primarne karakteristike starosjedioca, pa smo tako vidjeli i one koji se s teškim plavim ili žutim ruksacima voze na skuterima s cigaretom u ustima, uspijevaju imitirati i naše navike, posebno one oko višesatnog ispijanja kave, pa su tako sve češći prizor i u kafićima, a sad evo, zahvaljujući videozapisu mladića, vidimo da je i na njih prešlo "kukanje zbog besparice", piše Slobodna Dalmacija.

Filipinac je podijelio šaljiv video o životu u Hrvatskoj na kojem je pokazao razliku u kvaliteti života u samo mjesec dana. Tako se on u prvom tjednu odlučuje počastiti odjećom, a nakon mjesec dana - skuplja prazne boce i limenke koje vraća u trgovinu za naknadu. Negdje slično poput našeg mjesečnog ciklusa kad je u pitanju plaća - prva dva dana uživaš, a kad stignu visoki datumi, jedva spajaš kraj s krajem, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 06:35