Marina Korkyra

Doplovite do ovog jadranskog bisera te kao što i sam slogan kaže: ‘Vežite se za Velu Luku‘

Marina Korkyra

 PROMO
Prije nešto više od 3 godine Marina Korkyra otvorila je svoje gatove i u Velu Luku donijela potpuno novi doživljaj turizma

Obogatila je ponudu Vele Luke i pozicionirala mjesto kao poželjnu destinaciju hrvatskog nautičkog turizma. U samo tri godine rada, Marina Korkyra osvojila je značajne nagrade, uključujući i Brončano jedro 2022. za 3. najbolju marinu u Hrvatskoj.

Već drugu godinu zaredom Marina Korkyra nositelj je Plave Zastave, cijenjenog priznanja koje je garancija da su u marini zadovoljeni visoki ekološki standardi te da je briga za more i obalni pojas na visokom nivou.

Marina Korkyra ima 132 veza, bar i restoran koji pružaju nezaboravan pogled na cijelu uvalu Vele Luke i zalazak sunca s pogledom na otočić Ošjak. Specifičan i 9,5 km dugi zaljev čini Marinu Korkyra prirodno sigurnim mjestom za nautičare, a za 2023. godinu planirana je i finalna faza završetka radova, čime će marina dobiti dodatne vezove i lukobran.

Također, gostima nautičarima omogućeno je besplatno pražnjenje crnog tanka. Nedaleko od marine nalazi se moderno opremljen Hotel Korkyra, idealan za opuštajući odmor daleko od ubrzanog tempa svakodnevnog života. Za goste marine omogućen je besplatan pristup bazenu, a za potpuni doživljaj tu je i bar uz bazen.

Gosti nautičari koji dolaze u marinu traže kulturni i gastronomski doživljaj mjesta, očuvanu baštinu i prirodu.

Upravo Vela Luka, poznata po glazbi, dobroj hrani i nezaboravnim zalascima sunca može pružiti svakom gostu potpuni doživljaj. Za uživanje u najljepšem zalasku sunca i svim ostalim užicima koje Marina Korkyra nudi, potrebno je samo doploviti do Vele Luke te kao što i sam slogan kaže: "Vežite se za Velu Luku".

image

Logo Marine Korkyra

PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:40