HRABRO

Amerikanka koja živi u Dalmaciji zaprepastila pratitelje na TikToku: ‘Nikada ovo ne bih učinio...‘

Niav na makarskoj plaži

 Tiktok/
Prije godinu dana doselila je u Makarsku i tvrdi da joj je to najbolja životna odluka

Niav Conno je Amerikanka, odrasla u Kaliforniji, koja se prije godinu dana doselila u Makarsku i tvrdi da joj je to najbolja odluka koju je donijela u životu.

Na TikToku često objavljuje videozapise iz Hrvatske, a njezina jučerašnja objava zaprepastila je mnoge. Iako je prosinac i sutra je prvi dan zime, Niav nije odoljela toplim sunčanim zrakama i odlučila se okupati u Jadranskom moru. Odmah su krenuli začuđujući komentari.

- Pa zima je, kako ti nije hladno...

Poručila je kako u Makarskoj nema snijega.

- Samo prekrasna, sunčana zima i kupanje s nekoliko lokalaca. A onda upijanje sunca... More je 17, a zrak 16 stupnjeva. Bilo je baš toplo na suncu - napisala je na svom TikToku stručnjakinja za društvene mreže koja već godinu dana živi u Dalmaciji.

Njezina objava je izazvala i divljenje i čuđenje.

‘Tako je hladno, ja ne bi nikad‘, ‘Rado bih ti se pridružio‘, ‘Rekao sam svojoj mami za kupanje, ali ona je rekla da ću dobiti hipotermiju‘, ‘Blago tebi, uživaj‘, redali su se komentari.

Niav je nekoliko puta posjetila Hrvatsku prije nego što se doselila, a prije godinu dana konačno je odlučila tu ostati. Prije osam godinu u Hrvatskoj je bila prvi put i odmah se zaljubila. Znala je da će se vratiti jednog dana. No, ubrzo se zaljubila u jednog Australca i odselila u Perth. Prekretnica je bila pandemija 2020. godine Bila je nezadovoljna svojim poslom i čim su se granice otvorile početkom 2022. godine, rezervirala je let za Hrvatsku. Tvrdi da joj je to najbolja odluka u životu, iako je to značilo kraj ljubavne veze s Australcem.

@mylifeincroatia Here’s a summary of how I ended up in Croatia and what I do for work! So grateful to call Croatia home and I absolutely love my life here and I love what I do!?❤️ #movingabroad #niavincroatia #croatiafulloflife #digitalnomad #socialmediamanager ♬ original sound - Niav in Croatia ✨
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 16:51