PREPOLOVILA SE

NEVJEROJATNA ŽIVOTNA PRIČA Doznajte kako je pretila tinejdžerka od 90 kg uspjela postati misica

Za godinu i pol uspjela je izgubiti oko 40 kilograma i zahvaljujući novom samopouzdanju odlučila se upustiti u svijet natjecanja ljepote

Priča o Keli Kryfko (23) iz Houstona priča je o pretiloj tinejdžerki koja je izložena stalnim uvredama odlučila promijeniti svoj život i na koncu je postala sadašnja Miss Južnog Teksasa. Kraljica ljepote u srednjoj školi težila je više od 90 kilograma i zbog svoje debljine nije uspjela položiti školski ispit tjelesnog odgoja.

Tada je, u dobi od 14 godina, odlučila poraditi na sebi, nakon što ju je još jedan školski kolega prozvao "debelom curom". Prvo je iz prehrane izbacila slatke sokove i prešla na vodu. Korak po korak, počela je prilagođavati svoju prehranu, i za godinu i pol uspjela je izgubiti oko 40 kilograma.

Nakon toga, brineta Kely postala je platinasta plavuša i zahvaljujući novom samopouzdanju odlučila se upustiti u svijet natjecanja ljepote, gdje je postigla nevjerojatno brz uspjeh i osvojila tri titule Miss u posljednje tri godine. "Doista je vrlo važno da čovjek pronađe vrijeme da voli samog sebe i da si laska", poručila je Keli Krykfo, koja se gotovo prepolovila u nekoliko godina. I dalje je punašnija od prosječnih misica, ali smatra da joj to daje prednost.

Sada se redovito bavi vježbanjem, a njen trener koji je priprema za predstojeće natjecanje za Miss Texasa u srpnju kaže da je tajna gubitka težine 80 posto u dijeti, a 20 posto u vježbanju.

Ciljajte na šest malih obroka dnevno i fokusirajte se na to da u svakom obroku imate bjelančevina, poručuje Keli koja daje savjete putem svog bloga High Heels and Treadmills .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:36