ACI MARINA JEZERA

Najmanje mjesto na Murteru okruženo je nekim od najljepših plaža na Jadranu

 Tom Dubravec/Cropix/Cropix
ACI marina Jezera, smještena u malom ribarskom mjestu, ima sve sadržaje koji mogu zatrebati nautičarima

ACI MARINA JEZERA

Otvoreno: cijele godine

Najveća dužina plovila: 20 m (dnevni vez), 18 m (godišnji vez)

Broj vezova: 212

40 suhih vezova

Usluge: bankomat, recepcija s mjenjačnicom, sanitarije, restoran, bazen, tehnički servis plovila, praonica rublja, iznajmljivanje brodova, parkiralište, besplatan Wi-Fi, benzinska crpka, dizalica, škola jedrenja

U blizini marine: Tisno, plaža Vrtiluka, Murtarić, plaža Guščica

image
Boris Kovacev/Cropix/

U malom ribarskom mjestu na otoku Murteru smjestila se ACI marina Jezera. Jezera su i najmanje mjesto otoka Murtera, a zbog svoje lokacije predstavljaju odličnu prirodnu luku. Jezera se nalaze u blizini Tisnog, gdje se mostom otok Murter spaja s kopnom. Na području Jezera nalazi se nekoliko prekrasnih plaža - Vrtiluka, Guščica, Jezera, Kamenčine i mnoge druge. Nasuprot marine, točno ispred središta Jezera smjestio se maleni otok Škojić, koji je samo jedan od otočića koji okružuju Murter. Otok možete upoznati i na nekoj od pješačkih tura, ali imaju razvijene i biciklističke rute. Jednom od takvih ruta, ali i brodom možete doći do Murtarića, poluotočića koji je ujedno i odlično mjesto za kupanje i odmor i gleda na Kornate.

image
Boris Kovacev/Cropix/

Iz Jezera možete krenuti putem okolnih mjesta, ali se i zaputiti prema Kornatima za koje ostavite dovoljno vremena jer su zaista jedinstveni, a krenete li prema unutrašnjosti preporučujemo posjet Vranskom jezeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:32