TSUNAMI POGODIO I ŽENSKU POPULACIJU

FOTO Tsunami odijela od sada su dostupna i u ženskoj liniji: Anja Stehlik dizajnirala odijela za violončeliste 2Cellos

ZAGREB - Nakon što su se muška personalizirana odijela pokazala kao pravi hit, Tsunami power suit tim kojeg čine Dragan Blazic i Anja Stehlik predstavili su i liniju ženskih odijela.

Ovdje se prije svega ističe ženstvenost s jedne strane te strogoća s druge kao osobine koje svaka uspješna žena skriva u sebi. Poznati koncept personalizirane ilustrirane unutrašnjosti i karbonskie dugmadi prožima se i kroz žensku liniju.

Unutrašnjost ovih sakoa prevladava živim bojama i ženstvenim printevima, dok je dugmad zamijenjena karbonskim ovalnim pločicama. Kombinacija kašmira i satena u pastelnim paletama boja su to što odijela čine ženstvenim ali i stvaraju dojam strogoće. Linija se sastoji od klasičnih strukiranih, ženstvenih odijela s ukošenim džepovima i različitim dezenima revera, romantičnih jaknica s ruskom kragnom, te sportskih odijela sa svilenim trakicama i kapuljačom. Odijela su odraz decentnosti i elegancije za definiranu, a opet krhku ženu Tsunami brenda.

Još jedan novitet iz Tsunamija je i kolekcija Tsunami haljina. Cijela kolekcija koristi prepoznatljive ilustrirane materijale, a sastoji se od haljina u segmentiranim krojevima, jarkih boja, upečatljivih printeva i modela koji prate liniju tijela. Posebna linija Tsunami odijela dizajnirana je za, sad već planetarno popularne, violončeliste 2Cellos, Stjepana Hausera i Luku Šulića.

Naime Anja Stehlik je posebno za njihovu turneju s Elthonom Johnom osmislila satenska crna odijela s karbonskim pločicama frak kroja. Zanimljiva je i sama činjenica da su njihova čela izrađena upravo od karbona kao i dugmad Tsunami odijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 10:32