MATTHEW MCCONAUGHEY

U novom dnevniku slavni oskarovac donosi savjete kako prevladati prepreke i ostvariti najbolju verziju sebe

Zelena svjetla - vaš dnevnik, vaše putovanje

 Školska knjiga
Autobiografija koju Matthew McConaughey naziva ‘ljubavnim pismom životu‘ ne silazi s vrha top-ljestvice najprodavanijih naslova u Hrvatskoj

Oduševljenje hrvatskih čitateljica u predblagdanskim danima izazvat će upravo objavljeno izdanje Školske knjige "Zelena svjetla – vaš dnevnik, vaše putovanje" s uputama i citatima iz autobiografije popularnog oskarovca.

Autor svjetskog bestselera koji ne silazi s vrha top-ljestvice najprodavanijih naslova u Hrvatskoj oblikovao je dnevnik koji nam daje jedinstven uvid u odluke koje donosimo te nudi savjete kako prevladati prepreke i ostvariti najbolju verziju sebe.

Autobiografija "Zelena svjetla" koju popularni glumac i producent Matthew McConaughey naziva "ljubavnim pismom životu", objavljena u prijevodu Vedrana Pavlića, ne silazi s vrha top-ljestvice najprodavanijih naslova u Hrvatskoj. Dodatno oduševljenje hrvatskih čitateljica u predblagdanskim danima izazvat će upravo objavljeno izdanje Školske knjige "Zelena svjetla – vaš dnevnik, vaše putovanje" s dragocjenim uputama, citatima i savjetima iz McConaugheyjeva svjetskog bestselera. Dnevnik je dostupan u webshopu i svim knjižarama Školske knjige.

Autobiografski zapisi slavnoga glumca inspirirali su milijune čitatelja nepokolebljivom iskrenošću, nekonvencionalnom mudrošću i lekcijama o životu punom zadovoljstva, a njegove jednostavne upute za pisanje dnevnika omogućit će dublji uvid u vlastiti život svima koji se u tome okušaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:17