SUŽIVOT ZELENILA I GRADA

KNJIGA O BILJKAMA Predstavljanje svjetskog bestsellera 'Urban Jungle'

 Marina Cumbo
 

U zagrebačkom Figa Garden by Henrik prije nekoliko dana održano je predstavljanje svjetskog bestselera “Urban Jungle Book” za hrvatsku publiku.

Knjiga, koja je u tri godine od izdavanja postigla planetaran uspjeh, dostupna je u prodajnom prostoru Knjižare Dominović te na njihovom webshopu i na Interliberu po promotivnoj cijeni.

Marina Cumbo

Uz piće dobrodošlice i raznoliku ponudu zakuske, uzvanici događaja željno su iščekivali predstavljanje autora knjige Judith de Graaff i Igora Josifovića. Nakon zanimljivog predavanja o štivu, slijedio je kratak panel s autorima koji su moderirali organizatori događanja - Dnevna doza biljaka. Riječ je o kolektivu što ga čine Leon Božić i Tomislav Štrkalj, entuzijasti globalnog trenda urbane džungle, odnosno uređenja i njege biljaka u urbanim sredinama. Cilj projekta je približiti trend hrvatskoj i regionalnoj javnosti kroz edukativne radionice, pomoći oko biljaka te ozelenjavanjem poslovnih prostora.

Marina Cumbo

Upravo zbog navedenih interesa, organizatori su odlučili predstaviti knjigu “Urban Jungle” hrvatskoj publici. Knjiga, autora Judith de Graaff i Igora Josifovića, bavi se suživotom s biljkama u urbanim sredinama. Judith i Igor poznate su ličnosti u svijetu ljubitelja biljaka i uređenja interijera, a najveću popularnost stekli su putem svoje zajednice Urban Jungle Bloggers.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:18